دانلود قسمت پانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

برگزاری جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد، فرصتی برای رشد است

  • کد خبر: ۲۴۹۴۲۸
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۳
برگزاری جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در مشهد، فرصتی برای رشد است
فیلمساز مشهدی بر اهمیت برگزاری جشنواره‌های سینمایی از جمله جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در توسعه فرهنگی و هنری مشهد اشاره کرد.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، جواد علیزاده از اهمیت برگزاری جشنواره‌های سینمایی برای توسعه فرهنگی و هنری مشهد گفت و به نقش این جشنواره‌ها در رشد سینماگران جوان و کشف استعداد‌های جدید اشاره کرد.

وی با اشاره به اهمیت آشنایی فیلمسازان با فرهنگ‌ها و اقلیم‌های مختلف ایران در این جشنواره اظهار داشت: فیلمسازانی که از شهر‌های مختلف مانند رفسنجان، گرگان، مشهد و ساری در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، به مرور زمان با فرهنگ‌ها و دغدغه‌های هم آشنا می‌شوند. این تعاملات فرهنگی نه‌تن‌ها باعث شناخت بهتر افراد از یکدیگر می‌شود، بلکه در ارتقای سطح هنری و فرهنگی نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

این فیلمساز مشهدی ابراز داشت: هر منطقه دارای ویژگی‌های منحصر به فرد خود است و این تنوع فرهنگی در جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان می‌تواند به خلق آثار متنوع و غنی منجر شود.

علیزاده همچنین تأکید کرد: برگزاری جشنواره سینمای جوان در مشهد می‌تواند تأثیر بسزایی در رشد و توسعه فرهنگی و هنری مشهد داشته باشد.

وی همچنین اظهار داشت: تاثیر برگزاری جشنواره بستگی به میزان استقبال مخاطبان و همچنین نحوه مدیریت آن توسط مسئولین برگزارکننده دارد. مدیران باید با برنامه‌ریزی دقیق و جذب مخاطبان بیشتر، به اهداف فرهنگی جشنواره دست یابند.

این فیلمساز مشهدی با اشاره به اینکه جشنواره سینمای جوان در دوره شصت‌ونهم خود قرار دارد، به تأثیرات مثبتی که این جشنواره بر سینمای جوان ایران گذاشته است، اشاره کرد و گفت: جشنواره سینمای جوان به‌ویژه در دهه شصتم خود توانسته است نقش مهمی در تربیت و رشد فیلمسازان حرفه‌ای ایفا کند. بسیاری از کارگردانان، فیلم‌نامه‌نویسان و فیلمبرداران برجسته امروز کار خود را از انجمن سینمای جوان آغاز کرده‌اند.

وی ادامه داد: این انجمن به‌عنوان یکی از پایه‌های اساسی آموزش سینما، استعداد‌های زیادی را کشف کرده و به عرصه سینمای حرفه‌ای وارد کرده است.

علیزاده در ادامه به نام‌هایی، چون عادل تبریزی اشاره کرد که از دل همین جشنواره‌ها و انجمن‌ها به عرصه سینمای حرفه‌ای وارد شده‌اند.

وی معتقد است که با ادامه‌دار شدن این رویداد‌ها و توجه بیشتر به آنها، مشهد و دیگر شهر‌های ایران می‌توانند به قطب‌های فرهنگی و سینمایی کشور تبدیل شوند.

شصت و نهمین جشنواره فیلم و عکس منطقه‌ای سینمای جوان از ۱۷ لغایت ۲۰ شهریور در سینما ملل مشهد برگزار می‌شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->