توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم
سرخط خبرها

اوکراین به ادعای ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۴۹۵۸۴
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
اوکراین به ادعای ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه واکنش نشان داد
وزارت امور خارجه اوکراین به گزارش ادعایی یک رسانه آمریکایی درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایران به روسیه واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امورخارجه اوکراین امروز (شنبه) با انتشار بیانیه‌ای نسبت به ادعای روزنامه وال استریت ژورنال مبنی بر اینکه ایران موشک‌های بالستیک کوتاه-برد خود را در اختیار روسیه قرار می‌دهد، ابراز نگرانی کرد و از تهران خواست تا از این اقدام خودداری کند.

در بیانیه وزارت امور خارجه اوکراین با تکیه بر این ادعا آمده است: ما به شدت نگران گزارش رسانه‌های بین‌المللی در خصوص انتقال احتمالی موشک‌های بالستیک ایران به فدراسیون روسیه هستیم. ما بار دیگر از جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم که از انتقال هرگونه سلاح و تجهیزات نظامی به روسیه خودداری کند.

این وزارت‌خانه در ادامه با تکرار این ادعای اثبات نشده مبنی بر استفاده مسکو از پهپاد‌های ساخت ایران در جنگ با کی‌یف مدعی شد این کشور بیش از ۲ سال است که از گلوله‌باران روسیه با انواع سلاح‌ها، از جمله پهپاد‌های ساخت ایران رنج می‌برد.

وزارت امور خارجه اوکراین در حالی به گزارش وال استریت ژورنال واکنش نشان داده که دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک با رد این ادعا تاکید کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال منازعه اوکراین هیچ تغییری نکرده است.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل خاطر نشان کرد: ایران ارسال کمک نظامی به طرفین درگیر که موجب گسترش خسارات انسانی و زیرساخت‌ها و همچنین فاصله گرفتن از گفتگو‌های آتش‌بس می‌شود را امری غیرانسانی می‌داند؛ بنابراین، نه‌تن‌ها خود چنین اقدامی نمی‌کند، بلکه دیگر کشور‌ها را نیز به توقف ارسال سلاح به طرفین درگیر در این منازعه دعوت می‌کند.

وزارت امور خارجه اوکراین همچنین در بیانیه خود از جامعه جهانی خواست تا فشار بر تهران و مسکو را برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی افزایش دهد و مدعی شد: تعمیق همکاری‌های نظامی-فنی بین روسیه و ایران، نه تنها برای اوکراین، بلکه برای کل اروپا، خاورمیانه و جهان تهدیدات امنیتی جدی ایجاد می‌کند.

وزارت امور خارجه اوکراین در ادامه با تکیه بر این ادعا‌های اثبات نشده بر لزوم توقف ارائه تسلیحات از سوی ایران به روسیه تاکید کرد و افزود: ما به تهران هشدار می‌دهیم که در صورت تایید واقعیت انتقال موشک‌های بالستیک ایران به فدراسیون روسیه، پیامد‌های مخربی برای روابط دوجانبه اوکراین و ایران خواهد داشت.

کاخ سفید نیز با استناد به ادعای وال استریت ژورنال گفت انتقال موشک از ایران به روسیه نشانگر یک تشدید بزرگ در حمایت تهران از مسکو است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->