پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران
سرخط خبرها

طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض مشهد تصویب شد

  • کد خبر: ۲۴۹۷۴۳
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
  • ۳
طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض مشهد تصویب شد
شهرداری مشهد از تصویب «طرح جامع منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض» در کمیته زیربنایی استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف، گفت: طرح جامع گردشگری به منظور استفاده از همه ظرفیت‌های طبیعی این منطقه و توسعه زیرساخت‌های این حوزه راهبردی، با توجه به ملاحظات و حساسیت‌های زیست محیطی و منابع طبیعی تدوین شد.

وی افزود: تصویب این طرح، علاوه بر استفاده از ظرفیت های گردشگری، منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی و سرمایه‌گذاری می‌شود.

شهردار مشهد تصریح کرد: در طرح جامع کلان‌شهرهای کشور در بحث توسعه گردشگری پایدار پیش بینی‌هایی انجام شده تا شهرداری با همکاری مراجع ذی صلاح، اقداماتی موثر را در راستای اعتلای آن انجام دهد.

قلندر شریف ضمن بیان اینکه اعمال مدیریت یکپارچه برای بهره‌برداری از جاذبه‌های گردشگری، شناسایی پتانسیل‌ها و استفاده از مجموعه‌ای از ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی برای توسعه گردشگری، ازجمله راهبردهای پیش بینی شده است، گفت: دراین طرح با پرداختن به ظرفیت‌های گردشگری  منطقه، توانمندسازی جوامع محلی، اشتغال و کارآفرینی در زمینه مشاغل گردشگری به دنبال ایجاد زیرساخت‌ها است و تاکید می‌کند که شهرداری مکلف است نسبت به اجرای سیاست‌های توسعه گردشگری اقدام کند.

رشد سرمایه گذاری و اشتغال در هفت حوض

امیر رمضانی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در این خصوص اظهار کرد: تدوین طرح جامع گردشگری به منظور استفاده از همه ظرفیت‌های طبیعی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای توسعه زیرساخت‌های این حوزه راهبردی با تلاش بی‌وقفه همکاران من در شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با توجه به ملاحظات و حساسیت‌های زیست‌محیطی و منابع طبیعی منطقه نظیر منظر طبیعی هفت حوض تدوین شده است.

وی افزود: این طرح می‌تواند علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های جاذبه‌های گردشگری این منطقه منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی و سرمایه‌گذاری گردشگری شود. در طرح جامع کلانشهر‌های کشور، در بحث توسعه گردشگری پایدار پیش‌بینی‌هایی انجام شده تا شهرداری با همکاری مراجع ذی‌صلاح اقداماتی موثر را در راستای اعتلای آن انجام دهد.

رمضانی ادامه داد: موضوع اعمال مدیریت یکپارچه برای بهره‌برداری از جاذبه‌های گردشگری، شناسایی پتانسیل‌ها و استفاده از مجموعه‌ای از ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی برای توسعه گردشگری ازجمله راهبرد‌های پیش‌بینی شده است. در این طرح با پرداختن به ظرفیت‌های گردشگری منطقه، توانمندسازی جوامع محلی، اشتغال و کارآفرینی در زمینه مشاغل گردشگری به دنبال ایجاد زیرساخت‌ها است و تاکید می‌کند که شهرداری مکلف است نسبت به اجرای سیاست‌های توسعه گردشگری اقدام کند.

مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد بیان کرد: نیاز آن وجود دارد که برای هر شهر یا منطقه گردشگری متناسب با اقلیم، فرهنگ، تاریخ و دیگر شاخصه‌های صنعت گردشگری همان شهر، طرح جامع گردشگری طراحی و بر اساس آن برنامه‌ریزی شود. ضمن آنکه هیچگاه توسعه صنعت گردشگری به جاذبه‌ها و منابع طبیعی و زیست‌محیطی لطمه وارد نکرده است.

وی اضافه کرد: حمایت از بخش خصوصی و ورود سرمایه‌گذار در بخش اقتصاد گردشگری تنها به وسیله طرح جامع گردشگری محقق می‌شود و لازمه اجرای طرح جامع گردشگری در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض با تدوین سند چشم‌انداز برنامه‌محور و با نگاه به مدیریت یکپارچه میسر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۸
0
0
سلام هفت حوض خیلی جای خوبی ولی نمیزارن مسافرا چادر بزنن امکانات نداره الاچیق شم بسیار گران فقط باید پول بدی
مهدی سروی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
0
0
باید ابتدا جاده خلج رو احیا و علایم جاده رو درست کنند،جاده‌ای بی خط و نشان و در تاریکی مطلق
اصغرمرادی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۵
0
0
حاشیه جاده هفت حوض احتیاج به تالار ورستوران وکافه وخیلی چیزها دارد که کار سرمایه گذارومالکین انجاست نه کار شهرداری
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->