عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی
سرخط خبرها

وزیر کشور: انسداد مرزهای کشور باید یکپارچه شود

  • کد خبر: ۲۵۰۰۸۶
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲
وزیر کشور: انسداد مرزهای کشور باید یکپارچه شود
وزیر کشور با تأکید بر لزوم انسداد مرز‌ها به صورت یکپارچه، از آغاز کار نیرو‌های مسلح برای مسدود کردن کل مرز‌های کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مؤمنی دوشنبه شب ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ در گفت وگوی تلویزیونی با بیان اینکه رئیس جمهور بار‌ها بر شعار وفاق ملی تاکید دارد، افزود: رئیس جمهور این شعار را با تشکیل کابینه ثابت کرد. این نگاه و رویکرد باید تا سطح استانداران و فرمانداران پیش برود.

وزیر کشور با بیان اینکه رئیس‌جمهور بر انتخاب استانداران شایسته تاکید دارد، ادامه داد: کمیته‌ای به همین منظور تشکیل شده و پیشنهاد‌ها دریافت می‌شود و نهایتا استانداران از میان آنها انتخاب می‌شوند.

وی در تشریح شاخصه‌های استانداران در دولت سیزدهم افزود: اولویت با افراد دارای سابقه فعالیت اجرایی است، بازنشسته نباشند در آن استان قبلا استاندار نباشند و سایر ملاک‌های بومی هم لحاظ شده، اما نباید دقت فدای سرعت شود. کار در مراحل پایانی است و با انتخاب معاون سیاسی هم تسریع می‌شود.

مؤمنی ادامه داد: باید شاخصه مردم داری و عدالت‌محوری هم در گزینه‌های استانداری برجسته باشد؛ توسعه استان، صرفا در یک منطقه خاص نباشد و برای همه مناطق فرصت برابر ایجاد شود.

وزیر کشور تأکید کرد: کشور بیش از هر زمان دیگری نیاز به همبستگی و امیدآفرینی یعنی دارد.

انسداد مرز‌ها از ناامنی جلوگیری می‌کند
مومنی با اشاره به لزوم انسداد مرز‌ها افزود: امروزه بر کسی پوشیده نیست که کنترل مرز‌ها مانند چاردیواری خانه است و انسداد مرز‌ها از ناامنی‌ها جلوگیری می‌کند.

وی گفت: در منطقه‌ای هستیم که بخشی از ناامنی‌های از مرز‌های شرقی وارد کشور می‌شود. انسداد مرز‌ها در برنامه هفتم تکلیف شده و امیدواریم منابع لازم هم برای آن در نظر گرفته شود.

وزیر کشور ادامه داد: بخش از انسداد مرز‌ها به صورت دیوارکشی است و بخشی هم کانال و سیم خاردار و بخشی هم کنترل اپتیکی و الکترونیکی است. انسداد باید یکپارچه و کل مرز مسدود شود؛ نیرو‌های مسلح هم کار را شروع کرده‌اند.

مؤمنی تأکید کرد: باید به اطمینانی برسیم که ورود و خروج سخت شود. این فرآیند در طول برنامه هفتم انجام می‌شود. امیدواریم منابع لازم به آن اختصاص داده شود و در پایان برنامه هفتم، اجرای کامل آرا اعلام کنیم و بخشی باقی نمانده که به روزنه ورود تبدیل شود.

برای ارائه آمار دقیق از اتباع، آمارگیری به صورت پیمایشی انجام می‌شود
وی گفت: آمار مختلفی برای حضور اتباع خارجی در ایران اعلام می‌شود، اما برای ارائه آمار دقیق‌تر، تصمیم بر این است که آمارگیری به صورت پیمایشی انجام شود.

وزیر کشور بیشترین مهاجران را از افغانستان دانست و افزود: ملت افغانستان رنج زیادی در تاریخ کشیده و ملت سختکوشی هستند، اما این بحران‌ها باعث شده مهاجرت کنند. ایران توان این همه مهاجرت را ندارد و این حجم ورود از مهاجران افغانستانی کار را سخت کرده است.

مؤمنی یادآور شد: قرار نیست یک دفعه تصمیمات سخت بگیریم، اما تسریع داده می‌شود. اولویت با آنهایی است که غیر قانونی و غیر مجاز وارد می‌شوند. در همه دنیا همین است و مهاجران باید به سازوکار کشور میزبان احترام بگذارند.

وی ابراز داشت:، اما این حجم از مهاجر دیگر برای کشور قابل تحمل نیست و فرصت‌های شغلی زیادی گرفته می‌شود. از افغانستانی‌ها انتظار داریم به کشور خود بروند و آنجا را بسازند.

وزیر کشور تصریح کرد: کشور‌های دیگر هم ملزمند رنج‌هایی را که به این کشور تحمیل کرده‌اند، پاسخگو باشند. شرایط ایران دیگر اجازه ورود بیشتر را نمی‌دهد و با برنامه‌ریزی و سرعت مناسب ساماندهی می‌شوند.

زینی‌وند دومین انتصاب از بدنه وزارت کشور است
مؤمنی با اشاره به انتصاب معاون سیاسی وزیر کشور گفت: آقای زینی‌وند امروز (دوشنبه) به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور منصوب شد. این دومین معاون وزیر کشور است که از بدنه وزارت کشور انتخاب شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اولویت سایر انتصابات از داخل وزارت کشور است چه در ستاد و چه در استانداران و فرمانداران و بخشداران.

ملاک اصلی در انتصابات تعهد، مردمسالاری و عدالت‌محوری است
وزیر کشور گفت: دولت وفاق ملی صرفاً در کابینه و وزرا نیست و باید در استان و شهرستان هم خود را نشان دهد. ملاک اصلی در انتصابات تعهد، مردمسالاری و عدالت‌محوری است از هر جناحی که باشد.

وی با اشاره به لزوم نقش آفرینی احزاب در کشور افزود: وقتی حضور احزاب و جناح‌های مختلف در انتخابات ریاست جمهوری ظهور و بروز پیدا کرد، مشارکت هم بیشتر شد.

وزیر کشور تأکید کرد: وقتی احزاب مجوز دارند، باید فعالیت‌های آنها محترم شمرده شود. همه احزاب و گروه‌ها باید در جابجایی قدرت و تشکیل دولت سهم داشته باشند و همه احساس کنند که در فرصت برابر ایجاد شده سهیم هستند.

مؤمنی خاطرنشان گفت: ما هم بی‌طرفانه عمل می‌کنیم حتی ممکن است همکاران من سلیقه‌های سیاسی مختلفی داشته باشند، اما باید در این زمینه بی‌طرفانه عمل کرده و زمینه حضور همه احزاب را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه خیلی‌ها فکر می‌کنند وزارت کشور صرفاً سیاسی - امنیتی است، افزود: وزارت کشور، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هم هست. پدیده‌های اجتماعی را باید با روش‌های اجتماعی حل کنیم نه اینکه آن را امنیتی کنیم.

مومنی گفت: حتی همکاران من باید در نظر داشته باشند که می‌شود پدیده‌های امنیتی را هم با روش‌های اجتماعی حل کنند.

وزیر کشور افزود: با دستگاه‌های فرهنگی هماهنگ کرده‌ایم که بعد از بازگشایی مدارس، طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تقویت خواهد شد و با شتاب بیشتری پیش می‌رویم.

مومنی خاطرنشان کرد: موضوع رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی در اولویت برنامه‌های وزارت کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->