بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور پیش از عزیمت به عراق: توسعه روابط با کشور‌های اسلامی از عراق شروع خواهد شد

  • کد خبر: ۲۵۰۳۰۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۲
  • ۱
رئیس‌جمهور پیش از عزیمت به عراق: توسعه روابط با کشور‌های اسلامی از عراق شروع خواهد شد
رئیس‌جمهور پیش از سفر به عراق گفت: ارتباط با کشورهای اسلامی از دیدار با عراق شروع می شود. امیدوارم با کشورهای اسلامی رابطه های خیلی خوب صمیمانه و برادرانه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ پیش از ترک تهران به مقصد بغداد در پاویون فروشگاه مهرآباد درباره اهداف اولین سفر خارجی خود، اظهار کرد: این سفر  براساس سیاست هایی که از قبل اعلام شده و همچنین سیاست رهبر معظم انقلاب برای ارتباط صمیمی با همسایگان انجام می شود کشور عراق کشور دوست، مسلمان، همکار از نظر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ماست و مرکز فرهنگ و علم و اندیشه اسلامی است. اولین سفر ما به این کشور است که همکاری های زیادی می توانیم با هم داشته باشیم. توافق نامه های زیادی آماده شده است تا امضا کنیم. تلاش عراق در اربعین قابل قدردانی است.

وی ادامه داد: با مقامات بلندپایه عراق در بغداد دیدار دارم. به نجف و کربلا برای زیارت خواهم رفت. خیلی دلم می خواست در نجف به زیارت اعم علی بروم. تلاش ما در دولت این است راهی که امام علی برای عدالت، انصاف و وفاق نشان دادند را با قوت ادامه دهیم. به بصره،. اربیل و سلیمانیه سفر خواهم کرد. سفر بسیار خوبی برای ایجاد ارتباطات  روابط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی خواهند بود.

وی در پایان گفت: ارتباط با کشورهای اسلامی از دیدار با عراق شروع می شود. امیدوارم با کشورهای اسلامی رابطه های خیلی خوب صمیمانه و برادرانه داشته باشیم و مشکلات را از سر راه خود برداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۱
0
0
برو اروپا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->