آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد
سرخط خبرها

روسیه: ارتش در حال راندن نیروهای اوکراین از کورسک است

  • کد خبر: ۲۵۰۵۳۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
روسیه: ارتش در حال راندن نیروهای اوکراین از کورسک است
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی اعلام کرد که ارتش این کشور در حال بیرون راندن نیرو‌های اوکراین از کورسک است و بدون شک در تکمیل این وظیفه موفق خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه روسیه که در جریان نشست خود با سفرای کشور‌های خارجی در مسکو سخن می‌گفت، اظهار کرد: این غرب است که تسلیحات تهاجمی اوکراین را تامین می‌کند، تسلیحاتی که در حملات تروریستی از آنها استفاده می‌شود.

لاوروف با بیان اینکه کشور‌های عضو ناتو پشت در‌های بسته در مورد ارسال تسلیحات به اوکراین و نحوه استفاده کی‌یف از این تسلیحات گفتگو کرده و در این باره تصمیم می‌گیرند، تاکید کرد: آنها در نشست‌های محرمانه خود ایده‌هایی را ترویج می‌کنند که ظاهراً دفاع از آنها در فضای عمومی کاملاً شایسته نیست، اما ما این نگرانی را نداریم و چیزی که ما مطرح می‌کنیم باعث شرمساری ما نیست که بخواهیم آن را پنهان کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه امروز می‌خواهم اطلاعاتی را درباره چگونگی آغاز این جنگ ارائه کنم، افزود: جنگ نیابتی غرب توسط اوکراین علیه روسیه در حال گسترش است، جنگی که تداوم آن بدون تأمین مقادیر زیادی سلاح، مهمات و تجهیزات نظامی غربی به کی‌یف غیرممکن خواهد بود.

وزیر خارجه روسیه همچنین با اشاره به اینکه حمایت غرب از ارتش اوکراین باعث شده است که نظامیان این کشور دست به اقدامات تروریستی در مقیاس بزرگ بزنند، گفت: تعداد حملات هدفمند اوکراین به تاسیسات غیرنظامی و تیراندازی به غیرنظامیان هر روز به شدت در حال افزایش است و همه اینها را به روشنی در تهاجم تروریستی کی‌یف به منطقه کورسک روسیه شاهد هستیم، اما در حال حاضر نظامیان اوکراینی به طور پیوسته در حال بیرون رانده شدن از این منطقه هستند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه حملات تروریستی اوکراین به زیرساخت‌های غیرنظامی و غیرنظامیان در مناطق بلگورود و بریانسک روسیه نیز ادامه دارد، تاکید کرد: حملات دوره‌ای پهپاد‌های تهاجمی کی‌یف در دیگر مناطق مرزی روسیه نیز از بیش از یک سال پیش در جریان است.

لاوروف همچنین با تاکید بر اینکه تداوم حملات تروریستی اوکراین به زیرساخت‌های غیرنظامی و غیرنظامیان روسیه بدون ارسال تسلیحات غربی ممکن نیست، خاطرنشان کرد: این در حالی است که بسیاری از مقام‌ها و سیاستمداران اروپایی از جمله ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گویند که از لحظه‌ای که تسلیحات اهدایی آنها از مرز اوکراین عبور کرده و نمایندگان ارتش اوکراین آنها را تحویل می‌گیرند، این تسلیحات دیگر سلاح‌های حامیان غربی اوکراین محسوب نمی‌شوند بلکه سلاح‌های اوکراینی محسوب شده و اوکراین اجازه دارد هر طور که می‌خواهد از آنها استفاده کند.

تاکنون حمله غافلگیرانه به استان کورسک روسیه که به گفته ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین ارتش این کشور در جریان آن توانسته حدود یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر مربع از خاک روسیه را تصرف کرده و حدود ۶ هزار سرباز روس را کشته یا زخمی کند، مانع از تمرکز رئیس جمهور روسیه بر تصرف شهر پوکروفسک اوکراین نشده است. از دست دادن پوکروفسک که راه آهن و خطوط تدارکات آن برای ارتش اوکراین حیاتی است، می‌تواند شهر‌های دیگر این کشور را نیز در معرض خطر قرار دهد.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->