یکی از حقوق مردم محیط زیست سالم است درخواست بازنشستگان از رئیس مجلس: آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق را دوباره بررسی کنید ناجی ١۵٠ زائر اربعین حسینی در گذشت + ویدئو مهارت حلقه مفقوده مهاجرت در ایران ۶۰ درصد دعاوی حقوقی در حوزه املاک مربوط به اسناد عادی است سیمایی صراف: دانشگاه را دور از نگاه‌های حزبی اداره کنیم چه زمانی نرخ رشد جمعیت کشور مثبت می‌شود؟ دستگیری سارق خودرو با تیراندازی هوایی پلیس در نیشابور (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) واکسن آنفلوانزا برای استفاده عموم مردم در داروخانه‌های مشهد موجود است ایران در آبان ماه ۱۴۰۳ میزبان المپیاد جهانی ترکیبیات است + جزئیات نخستین واکسن ضد آبله میمونی در جهان تأیید شد راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد تأثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد خواهد شد ۲۲۵ پروژه آموزشی مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش خراسان رضوی می‌شود اعمال قانون ۱۰۲۲ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۱ خودرو متخلف توقیف شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یادی از مرحوم دکتر علی اکبر فیاض، مؤسس دانشکده ادبیات مشهد | درخت سترگ دانش اولین نمایشگاه خدمات پرستاری در خاورمیانه| تحول نظام سلامت با گسترش مراکز مراقبت در منزل تاثیر بیماری آسم بر افزایش خطر ناباروری زنان برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش و یادگیری هستیم میان‌وعده مناسب برای زنگ تفریح دانش‌آموزان چیست؟ کانون بازنشستگان: بازنشستگان را شرمنده خانواده نکنید | برای درمان بیماریِ صعب‌العلاج وام می‌خواهند و ما شرمنده‌ایم! پسر معتاد به شیشه، پدر و مادرش در اراک را به قتل رساند ابعاد جدیدی از قتل یاسمین رحمتی، استاد موسیقی دانشگاه تهران از زبان یکی از اقوامش
سرخط خبرها

راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد

  • کد خبر: ۲۵۰۷۳۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد
جامعه چین به دلیل پایین بودن نرخ زاد و ولد به سرعت در حال پیر شدن است به طوری که پایان دادن به سیاست تک‌فرزندی هم نتوانسته این مشکل را حل کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمهوری خلق چین یکی از پایین‌ترین سن‌های بازنشستگی را در سطح جهانی داشت. براساس گزارش خبرگزاری دولتی «شینهوا»، وضعیت جدید تحولات جمعیتی در این کشور دلیل افزایش سن بازنشستگی بوده و دولت‌ها باید به طور فعال به پیرشدن جمعیت خود واکنش نشان دهند تا از اشتغال نیروی کار حمایت کنند.

در حال حاضر یک‌پنجم جمعیت چین بالای ۶۰ سال است. چین اکنون با مشکلات جمعیتی بزرگی روبه‌رو شده است. جامعه چین به دلیل پایین بودن نرخ زاد و ولد به سرعت در حال پیر شدن است به طوری که پایان دادن به سیاست تک‌فرزندی هم نتوانسته این مشکل را حل کند.

بسیاری از خانواده‌های شهرنشین در شرایط اقتصادی کنونی نمی‌توانند بیش از یک کودک داشته باشند.

بر اساس آمار رسمی، نرخ زاد و ولد در سال ۲۰۲۲ برابر با ۱.۰۹ کودک به ازای هر زن بود. نسبت افراد بالای ۶۰ سال در کشوری با حدود ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت در همان سال حدود یک‌پنجم، یعنی تقریبا ۳۰۰ میلیون نفر بود.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در سال ۲۰۵۰ نزدیک به ۵۰۰ میلیون نفر در چین بالای این سن خواهند بود، در حالی که تعداد کل جمعیت کاهش می‌یابد.

به گزارش دویچه وله، درخواست برای افزایش سن بازنشستگی مدتی است که وجود دارد، اما در میان مردم این خواسته چندان محبوبیتی ندارد.

سن رسمی بازنشستگی در چین برای مردان ۶۰ سال و برای زنان در مشاغل مدیریتی ۵۵ سال و برای سایر زنان ۵۰ سال است.

قوانین بازنشستگی چین پس از تاسیس جمهوری خلق چین وضع شدند و حدود ۷۰ سال از عمر این قوانین می‌گذرد.

چین اکنون تصمیم به افزایش سن بازنشستگی گرفته است. در ۱۵ سال آینده، جمهوری خلق چین به‌طور تدریجی سن بازنشستگی مردان را از ۶۰ به ۶۳ سال افزایش خواهد داد.

شینهوا، خبرگزاری رسمی چین گزارش داده است برای زنان که تا به‌حال بسته به گروه شغلی خود دو سن بازنشستگی مختلف داشتند، این مرز یا از ۵۰ به ۵۵ سال و یا از ۵۵ به ۵۸ سال افزایش می‌یابد. این تغییر از اول ژانویه ۲۰۲۵ به اجرا در خواهد آمد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->