تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات
سرخط خبرها

تشدید نظارت‌های بهداشتی در مشهد همراه با موج پایانی سفر‌های تابستانی

  • کد خبر: ۲۵۱۳۰۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
تشدید نظارت‌های بهداشتی در مشهد همراه با موج پایانی سفر‌های تابستانی
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در موج پایانی سفر‌های تابستانی تشدید نظارت‌های بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است، مأموریتی که با همکاری ۳۷۰ بازرس و ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشید وفا، اظهار کرد: تشدید نظارت‌های بهداشتی در موج پایانی سفر‌های تابستانی در دستور کار بازرسان و ناظران سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است و این برنامه که از هفته گذشته آغاز شده تا پایان شهریور ماه ادامه می‌یابد.

وی تصریح کرد: در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، نیرو‌های حوزه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و از ابتدای تیر ماه که آغاز طرح تابستانه را داشتیم حضور پررنگ و مؤثر ۳۷۰ بازرس و ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۲۳۷ نفر در مأموریت شهر مشهد و ۱۳۳ نفر دیگر هم در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه) را با هدف بررسی‌ها و نظارت‌های میدانی شاهد بودیم و این برنامه تا پایان فصل گرما ادامه دارد.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در فصل تابستان کنترل آب و غذا بود، افزود: در این ۳ ماهه فصل تابستان که مأموریت‌های ویژه ماه‌های محرم و صفر را هم همزمان با اجرای طرح تابستانه داشتیم تمامی مراکز با اولویت، حساس و با تراکم بالای جمعیتی همانند مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری که طبقاتی از آنها به عرضه مواد غذایی مشغول هستند و همچنین رستوران‌ها، مجتمع‌های بین راهی، قنادی‌ها، اغذیه فروشی‌ها و تمامی اماکنی که عرضه مواد غذایی دارند، توسط نیرو‌های سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بازرسی قرار گرفتند.

دکتر وفا ضمن اشاره به کنترل آب شرب در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، بیان کرد: در این طرح، آب شرب از نظر میکروبی و پارامتر‌های فیزیکی و شیمیایی، روزانه کنترل و همچنین کدورت و وضعیت وجود کلر آزاد باقی مانده آب نیز بررسی شد.

وی اضافه کرد: یکی از مواردی که در برنامه کاری بازرسی‌های ناظران بهداشتی در این طرح قرار دارد، بازدید از استخر‌ها و مراکز تفریحی آبی بود، زیرا در فصل گرما، گرایش به ورزش و تفریحات آبی بیشتر است و به همین جهت بازرسی‌های لازم از تمامی مجموعه‌های فعال آبی انجام شد.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که یکی دیگر از اهداف طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، کنترل یخ مصرفی است، تأکید کرد: در فصل گرما، به جهت افزایش میزان مصرف یخ، کنترل و بازرسی مراکز تولید و عرضه یخ را داشتیم و از مردم هم خواستیم که برای تهیه یخ‌های موردنیاز جهت توزیع نذورات و نوشیدنی‌های سرد خود از نوع بسته بندی شده و بهداشتی آن استفاده نمایند.

دکتر وفا گفت: همچنین پارک‌ها و تفرجگاه‌ها هم در زمان اجرای طرح تابستانه به‌طور مرتب کنترل شد و این برنامه در مسیر‌های گردشگری و بین راهی هم اجرا شد.

وی افزود: بازرسان و ناظران حوزه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجهز به دستگاه‌های سنجش پرتابل هستند و در زمان بازدیدها، کنترل‌های میکروبی غذا و سطوح را داشته و دارند و در صورت لزوم برای بررسی بیشتر، نمونه‌های گرفته شده را به آزمایشگاه ارجاع می‌دهند.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: از مردم می‌خواهیم که در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی موضوع را به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند تا که بازرسان و ناظران بهداشتی بلافاصله در محل حاضر شده و ضمن رسیدگی به موضوع، برخورد لازم را با متخلفان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->