مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

مشاور وزیر آموزش و پرورش: دانش‌آموزان عظیم‌ترین سرمایه‌های پدران و مادران این سرزمین هستند

  • کد خبر: ۲۵۱۳۰۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
مشاور وزیر آموزش و پرورش: دانش‌آموزان عظیم‌ترین سرمایه‌های پدران و مادران این سرزمین هستند
مشاور وزیر آموزش و پرورش خطاب به دانش آموزان گفت: شما دانش‌آموزان مهم‌ترین و عظیم‌ترین سرمایه‌های پدران و مادران این سرزمین هستید که از امروز به ما سپرده می‌شوید، پس مسئولیت ما بسیار سنگین است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا مظفر امروز، ۲۷ شهریورماه، در مراسم شكوفه‌های حسينی (ويژه دانش‌آموزان بدو ورود به اول دبستان) که در سالن همايش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امروز دور هم جمع شدیم تا برای شما جشن بگیریم. امروز روز شکوفه‌هاست، روزی که شما کلاس اولی‌ها آماده می‌شوید که خواندن و نوشتن را یاد بگیرید.

وی بیان کرد: روزی که به دنیا آمدید وارد خانواده شدید، در خانواده پدر، مادر و بعذ خواهر و برادر بود، پس اولین مدرسه شما خانه است. شما امروز اولین روزی نیست که مدرسه آمدید، در اولین مدرسه‌ای که خانه شما بوده رشد کردید و هفت ساله شدید.

مظفر افزود: شما کنار پدر و مادر مهربانی، غذا خوردن، گذشت و کارهای خوب را یاد گرفتید. یاد گرفتن اولیه را با پدر، مادر، خواهر و برادر خود تجربه کردید و امروز روز اول شما نیست. بعد از ۶ سال در خانه‌ای که اولین مدرسه شما بوده بزرگ شدید و حالا وارد جایی می‌شوید که نامش مدرسه دوم و خانه دوم شماست، یعنی معلم کلاس اول کنار شما قرار می‌گیرد و به شما مهارت‌های زندگی، درس خواندن، ایثار و گذشت یاد می‌دهد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: شما مهم‌ترین و عظیم‌ترین سرمایه‌های پدران و مادران این سرزمین هستید که از امروز به ما سپرده می‌شوید، پس مسئولیت ما بسیار سنگین است. ما تعهد می‌دهیم برای شما در هیچ چیزی کم نگذاریم. وظیفه ما تربیت، پرورش و شکوفایی شما در دوران تحصیل است. 

در ادامه زهرا شوشتری، سرپرست معاونت آموزش ابتدایی خراسان رضوی تصریح کرد: امیدوارم سالی که پیش رو دارید را به بهترین شکل شروع کنید. شماها یک گنج هستید، یک گنج مهم و اسرارآمیز که هرکدام از شما می‌توانید آینده و سرنوشت کشور ما را به یک مسیر بسیار عالی هدایت کنید.

وی ادامه داد: شما مهندسان، هنرمندان، دکترها و مادران و پدران آینده این سرزمین هستید. این جشن می‌خواهد بگوید برای ورود به عرصه تعلیم و تربیت آماده شدید و می‌خواهید شروع به یادگیری الفبا کنید که می‌خواهد به شما درس زندگی، معرفت و ایمان بدهد.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی خراسان رضوی اضافه کرد: بابای ما مشهدی‌ها و ایرانی‌ها امام رضا(ع) است، دعا می‌کنیم زیر سایه لطف و رحمت ایشان سالی پربرکت را شروع کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->