اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

فعالیت بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ دفترخانه ثبت رسمی ازدواج و طلاق در کشور

  • کد خبر: ۲۵۱۳۱۶
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
فعالیت بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ دفترخانه ثبت رسمی ازدواج و طلاق در کشور
مدیرکل امور اسناد و سردفتران سازمان ثبت از فعالیت بیش از ۲ هزار و ۳۸۹ دفترخانه ثبت رسمی ازدواج و طلاق در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالعزیز الیاسی درباره برگزاری آزمون سردفتری ازدواج و طلاق در ۲۰ مهرماه، گفت: زمان ثبت‌نام در این آزمون از تاریخ ۱۸ تیرماه تا ۲۴ تیرماه سال جاری بود و به جهت تماس‌های مکرر داوطلبان مبنی بر عدم امکان ثبت‌نام، مهلت ثبت نام تا ۲۹ تیرماه سال جاری از طریق سایت سازمان سنجش تمدید شد.

وی درباره اینکه آیا آزمون سردفتری ازدواج و طلاق جدا هستند یا با هم برگزار می‌شود؟ گفت: مطابق ماده ۱۶ نظام‌نامه دفاتر ازدواج و طلاق، از تاریخ تصویب این نظام‌نامه در (۱۴۰۱/۲/۱۰) دفترخانه ازدواج و طلاق قابل تفکیک نیست و برای هر دفترخانه یک شماره اختصاصی تعلق می‌گیرد؛ بنابراین آزمون سردفتری ازدواج و طلاق بعد از تصویب نظام‌نامه به صورت واحد برگزار می‌شود.

الیاسی گفت: نتایج آزمون سردفتری ازدواج و طلاق معمولا ٤٠ روز کاری پس از برگزاری آزمون توسط سازمان سنجش اعلام می‌شود.

وی یادآور شد: تعداد ۳۳۳ نفر در آزمون سردفتری ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۲ پذیرفته شده‌اند.

مدیرکل امور اسناد و سردفتران سازمان ثبت درباره تعداد دفترخانه ازدواج و طلاق در کل کشور، گفت: تعداد دفترخانه ثبت رسمی ازدواج و طلاق جمعاً ۲۳۸۹ دفتر است و تعداد فقط سردفتری رسمی ثبت ازدواج ٢٤٦٣ دفتر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->