پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

صعود تیم ملی فوتبال ایران به رتبه ۱۹ رنکینگ فیفا

  • کد خبر: ۲۵۱۷۴۸
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
صعود تیم ملی فوتبال ایران به رتبه ۱۹ رنکینگ فیفا
تیم ملی ایران با پیروزی برابر امارات و قرقیزستان، پس از ۱۸ سال بار دیگر به رتبه زیر ۲۰ رنکینگ فیفا رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال کشورمان در دو دیدار ابتدایی از مرحله سوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ موفق شد قرقیزستان و امارات را با نتیجه یک بر صفر شکست بدهد.

این دو پیروزی موجب شد در آخرین رده بندی اعلام شده از سوی فیفا که امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد منتشر شد، تیم ملی ایران با کسب ۱۶۱۱ امتیاز و یه پله صعود در رده نوزدهم قرار گرفت.

در واقع تیم ایران پس از ۱۸ سال بار دیگر به رتبه زیر ۲۰ رنکینگ فیفا صعود کرد تا بهترین رتبه خود را از سال ۲۰۰۷ به دست بیاورد.

آرژانتین، فرانسه، اسپانیا، انگلیس و برزیل در رده‌های اول تا پنجم قرار دارند.

در قاره آسیا هم ژاپن شانزدهم جهان و اول آسیا است و ایران در رده دوم قرار دارد. کره جنوبی، استرالیا، قطر و عراق و عربستان سعودی هم در رده‌های بعدی هستند.

تیم ملی فوتبال قطر که در دو بازی آخر خود به یک شکست برابر امارات و یک تساوی برابر کره شمالی دست پیدا کرده بود با ۱۰ پله سقوط بدترین عملکرد را داشت.

تیم ملی فوتبال استرالیا هم که برابر بحرین شکست خورد و برابر اندونزی متوقف شد با از دست دادن ۲۷ امتیاز از این حیث ضعیف‌ترین تیم جهان بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->