روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

وزارت دفاع آمریکا: آرایش نیروهای نظامی ما در غرب آسیا تغییر نکرده است

  • کد خبر: ۲۵۱۸۲۳
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۳
وزارت دفاع آمریکا: آرایش نیروهای نظامی ما در غرب آسیا تغییر نکرده است
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در پی افزایش تنش‌ها در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) بر اثر انفجار دستگاه‌های وسایل ارتباطی از جمله پیجر‌های حزب الله لبنان از سوی اسرائیل گفت: هیچ تغییری در موضع نظامی ما در خاورمیانه رخ نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خانم سابرینا سینگ، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز پنجشنبه به وقت محلی در یک نشست خبری گفت: «هیچ تغییر وضعیت نیرو در شرق مدیترانه یا در منطقه مسئولیت فرماندهی مرکزی وجود ندارد.»

این مقام وزارت دفاع آمریکا ادامه داد که هر حمله‌ای که تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کند، مفید نخواهد بود.

سینگ در پاسخ به سوالی درباره تماس روز چهارشنبه لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با همتای اسرائیلی خود، گفت: «تقریباً در هر تماس، وزیر دفاع آمریکا بر نیاز کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید می‌کند. ما هرگز نمی‌خواهیم شاهد یک درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم.»



تارنمای آمریکایی آکسیوس به نقل از دو مقام اسرئیلی گزارش داد که سفر وزیر دفاع آمریکا به تل آویو به تعویق افتاده است.

آکسیوس نوشت: لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا سفر خود به اسرائیل را که برای اوایل هفته آینده برنامه ریزی شده بود، به دلیل تشدید تنش در مرز اسرائیل و لبنان به تعویق انداخت.

به گفته آکسیوس، قرار بود وزیر دفاع آمریکا روز‌های یکشنبه و دوشنبه آینده برای گفتگو در مورد تنش فزاینده با لبنان به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر و با مقامات تل آویو دیدار و گفتگو کند.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) امروز اعلام کرد که لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در تماس تلفنی با گالانت وزیر جنگ اسرائیل درباره تحولات امنیتی اخیر در منطقه غرب آسیا گفتگو کرده است.

در بیانیه پنتاگون آمده است: آستین بر حمایت قاطع آمریکا از (رژیم) اسرائیل در برابر تهدیدات ایران، حزب‌الله و شرکای منطقه‌ای تهران تاکید کرده است.

پنتاگون افزوده است که وزیر دفاع آمریکا بار دیگر به وزیر جنگ اسرائیل گفته است که اولویت اکنون باید دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه باشد.

در این بیانیه همچنین آمده است: آستین به گالانت گفت که راهکار دیپلماتیک برای درگیری با حزب‌الله اولویت است، زیرا به غیرنظامیان هر دو طرف اجازه می‌دهد به خانه‌های خود بازگردند.



حزب الله لبنان روز سه شنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۳ در اولین بیانیه اعلام کرد: حدود ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر روز سه‌شنبه تعدادی از دستگاه‌های دریافت پیام «پیجر» که توسط تعدادی از کارگران واحد‌ها و مؤسسات مختلف حزب‌الله مورد استفاده قرار گرفته بود، «به شکل مبهمی منفجر شدند»

حزب‌الله افزود: نهاد‌های ذی‌ربط در حزب‌الله در حال حاضر در حال انجام تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای یافتن دلایل وقوع این انفجار‌های همزمان هستند و خدمات پزشکی و بهداشتی نیز در تعدادی از بیمارستان‌های مناطق مختلف لبنان مشغول مداوای مجروحان هستند.

حزب‌الله در بیانیه دوم خود درباره انفجار‌های لبنان اعلام کرد: پس از بررسی تمام حقایق، داده‌ها و اطلاعات موجود درباره حمله جنایتکارانه‌ای که امروز بعدازظهر رخ داد، ما دشمن اسرائیلی را مسئول کامل این تجاوز جنایتکارانه علیه غیرنظامیان می‌دانیم.



بر اساس گزارش‌ها، انفجار‌های لبنان ۱۴ شهید (از جمله دو کودک) و حدود ۳ هزار مجروح برجای گذاشته است. وزیر بهداشت لبنان گفته است: ممکن است مجبور شویم که برخی از مجروحان را به بیمارستان‌های تخصصی برای درمان به خارج از کشور منتقل کنیم. این اقدام رژیم اسرائیل منجر به مجروحیت مجبتی امانی سفیر ایران در بیروت شد که برای درمان به همراه ۹۵ مصدوم انفجار پیجر‌ها در لبنان به تهران منتقل شد.

روز چهارشنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۳ نیز دستگاه‌های در نقاط مختلف لبنان منفجر شدند که از نوع «ICOM V ۸۲» هستند که موساد (سرویس جاسوسی اسرائیل) مانند روش منفجر کردن پیجر‌ها در ۲۷ شهریور، در این دستگاه‌ها نیز مواد منفجره کار گذاشته بود. برخی منابع خبری نیز از انفجار گوشی‌های همراه، لپ‌تاپ و رایانه خبر دادند.

منابع رسانه‌ای با انتشار تصاویری اعلام کردند که در پی انفجار‌های جدید آتش سوزی در خانه‌ها و خودرو‌ها در مناطق مختلف لبنان رخ داده است. تارنمای آمریکایی - اسرائیلی آکسیوس به نقل از دو منبع آگاه تصریح کرد که «اسرائیل در موج دوم عملیات اطلاعاتی خود که روز گذشته (سه‌شنبه) با انفجار دستگاه‌های پیجر آغاز شد، هزاران بی‌سیم شخصی مورد استفاده اعضای حزب‌الله لبنان را منفجر کرد».

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->