آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت + فیلم (۳۰ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۱۸۶۰
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت + فیلم (۳۰ شهریور ۱۴۰۳)
المیادین از حملۀ هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به منطقۀ ضاحیه در جنوب بیروت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع لبنانی عصر امروز (جمعه) از حمله هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل به منطقه ضاحیه در جنوب بیروت و شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب خبر دادند.

به گفته منابع لبنانی این حمله به مجتمع القائم و در نزدیکی اتوبان سید هادی نصرالله رخ داده است.

از سوی دیگر ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای گفت که یک حمله هوایی به بیروت پایتخت لبنان انجام داده است.

در این بیانیه آمده است: «ما یک حمله دقیق در بیروت انجام دادیم و در این مرحله هیچ تغییری در دستورالعمل‌های جبهه داخلی ایجاد نشده است».

رادیو ارتش اسرائیل نیز به نقل از یک منبع امنیتی این رژیم مدعی شد که هدف از حمله هوایی به منطقه ضاحیه، ترور «ابراهیم عقیل» رئیس اداره عملیات حزب‌الله بوده است. «ابراهیم عقیل» از فرماندهان ارشد حزب‌الله در سال ۲۰۰۰ پیش از عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از جنوب لبنان نیز هدف حمله ترور ناموفق قرار گرفته بود.

خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد که تجاوز هوایی به جنوب بیروت با جنگنده اف ۳۵ و با شلیک دو فروند موشک به ساختمانی در منطقه «الجاموس» در ضاحیه رخ داده است.

به گفته این رسانه رسمی لبنان تاکنون ۵ کودک در حمله هوای ارتش اشغالگر به جنوب بیروت به شهادت رسیده‌اند.

وزارت بهداشت لبنان نیز در اولین گزارش خود از شهادت ۴ نفر و مجروحیت ۱۷ تن دیگر در این جنایت خبر داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->