اولین خروجی استقلال در نیم‌فصل مشخص شد صیادمنش: از استقلال پیشنهاد نداشتم! مصائب ساپینتو با ۹ ملی‌پوش داخلی و خارجی پخش زنده بازی فوتسال ایران و ازبکستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سرمربی سابق تیم ملی والیبال: صابر به تیم ملی پشت نکرد اردوی تیم ملی فوتبال استارت خورد ستاره‌های پاری سن ژرمن مهمان ویژه بیمارستان‌های پاریس رضاییان در فکر جدایی از استقلال پایان کار خانبان و پرسپولیس تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | غول‌های خفته پنجه در پنجه می‌شوند والیبال نشسته ایران دیگر اول نیست اردوبادی، رئیس هیئت‌مدیره پرسپولیس شد نارضایتی استقلال از سازمان لیگ | فاصله استراحت کمتر تا دربی، سوژه جدید ساپینتو اراک، میزبان دربی ۱۰۶ در ذهن قلعه‌نویی چه می‌گذرد؟ | ۷ کمک‌مربی روی نیمکت تیم ملی؛ برای بازیکنان جا نیست رضاییان و چشمی از تیم ملی حذف شدند قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد
سرخط خبرها

بادامکی: با این وضع نمی‌توانیم میزبان جام ملت‌ها شویم

  • کد خبر: ۲۵۶۰۴
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
بادامکی: با این وضع نمی‌توانیم میزبان جام ملت‌ها شویم
بازیکن پیشین پرسپولیس می‌گوید با این وضع نمی‌توان جام‌های بین‌المللی در ایران برگزار کرد و نیاز به مجهزکردن ورزشگاه‌های شهرستان‌ها به بهترین امکانات هست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین بادامکی، بازیکن پیشین پرسپولیس و ابومسلم مشهد، درباره مدیریت پرسپولیس و مشکلات مالی بازیکنان گفت: به هر حال پرسپولیس در این چند سال آن‌قدر خوب نتیجه گرفته است که نمی‌توان به آن ایراد گرفت. مدیریت باید به قولی که به بازیکنان داده شده، عمل کنند زیرا بازیکنان انتظار دارند و روی این پول‌ها حساب باز کرده‌اند.

او ادامه داد: دولت و وزارت ورزش اگر نمی‌تواند به این ۲ باشگاه برسد، آن‌ها را در عمل خصوصی کند. سال‌ها است که حرف از خصوصی‌سازی می‌زنند اما انگار دلشان نمی‌خواهد این ۲ باشگاه خصوصی شوند. دولت و وزارت وزرش اگر می‌خواهند این ۲ باشگاه را نگه دارند، باید هزینه‌های سنگین این ۲ تیم را نیز قبول کنند و از زیر بار آن شانه خالی نکنند. متولی و مدیریت این ۲ باشگاه بودن هنر می‌خواهد و باید به دست کسی سپرده شود که دلش هم به حال استقلال و هم به حال پرسپولیس بسوزد.

بازیکن پیشین پرسپولیس درباره سرنوشت لیگ نوزدهم و احتمال برگزاری ادامه آن از ۱۵ خرداد گفت: ما نمی‌توانیم خودمان را با کشورهایی چون فرانسه و هلند مقایسه کنیم. باید ببینیم برنامه فیفا و به خصوص AFC چگونه است و با توجه به لیگ قهرانان آسیا، برای ادامه لیگ برنامه‌ریزی کنیم. به هر حال بسیاری از تیم‌ها از لحاظ امکانات و بازیکن ضعیف هستند و فشردگی مسابقات می تواند دست آن‌ها را در پوست گردو بگذارد و بازیکنان‌شان را مصدوم کند. سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال باید برنامه‌ای بچینند که به نفع همه تیم ها باشد و نه تنها چند تیم خاص.

او درباره درخواست میزبانی ایران برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ گفت: ما ظرفیتش را داریم اما کار هم زیاد داریم. باید تمام استادیوم‌های ما بازسازی شوند و مجهز به امکانات پیشرفته شوند. ورزشگاه‌ها و کمپ‌های تمرینی ما هنوز استانداردهای اولیه را ندارند و نمی توان با وضعیت الان، حتی یک جام چهارجانبه برگزار کرد. شهرستان‌های ما نیاز به رسیدگی دارند و این وظیفه فدراسیون است که همه ورزشگاه‌ها را مجهز کند زیرا ما رقیبان جدی مثل قطر و عربستان داریم که برای میزبانی جام جهانی آماده می‌شوند.

بادامکی در پایان درباره نتایج شهرخودرو با سرآسیایی گفت: این مربی جوان است و به جز بازی‌های آسیایی، توانسته نتایج خوبی را با شهرخودرو در لیگ برتر بگیرد. او نیاز به زمان دارد و با توجه به این که بازیکنان بین‌المللی و باتجربه آسیایی کم دارد، نباید انتظاری از او در لیگ قهرمانان آسیا داشت و باید فقط امیدوار بود که شهرخودرو بتواند دوباره سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->