ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است بیش از ۲۹۰۰ اثر مستند متقاضی حضور در «سینماحقیقت» گرد پیری بر چهره «لگولاس» بازیگر ارباب حلقه‌ها + عکس
سرخط خبرها

قزاق‌ها پای نشست‌های آنلاین «ایران‌شناسی» می‌نشینند

  • کد خبر: ۲۵۸۱۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
قزاق‌ها پای نشست‌های آنلاین «ایران‌شناسی» می‌نشینند
نشست‌های آنلاین علمی با موضوع «ایران‌شناسی و زبان و ادبیات فارسی» با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی و رایزنی فرهنگی کشورمان و نمایندگی بنیاد سعدی در قزاقستان و گروه زبان فارسی کرسی دانشکده شرق‌شناسی دانشگاه ملی قزاق آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، تدریس این دوره آنلاین را اورنگ ایزدی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی، که به عنوان مدرس خارجی به دانشگاه فارابی دعوت شده است، بر عهده دارد.

در این دوره اساتید و دانشجویان دانشگاه ملی قزاق به‌نام فارابی، دانشگاه ملی اوراسی به‌نام گومیلوف، دانشگاه روابط بین‌المللی و زبان‌های خارجی به‌نام ابلای خان، دانشگاه تربیت مدرس زنان شرکت می‌کنند.

در این دوره آنلاین درس‌هایی با موضوع دستور و تاریخ زبان فارسی، دستور زبان فارسی معاصر، دستور تاریخی زبان فارسی، زبان‌های ایرانی، زبان فارسی باستان، خط میخی فارسی باستان، زبان فارسی میانه (بهلوی)، شاهنامه بیژن و منیژه، شاهنامه رستم و سهراب، شاهنامه رستم و اسفندیار، آموزش داده می‌شود و با استقبال اساتید و دانشجویان ایران‌شناس روبه‌رو شده است.

بر اساس آمار بنیاد سعدی امروزه در ۶۱ کشور جهان ۳۴۰ کرسی زبان فارسی فعال است که ۳۰۰ استاد این کرسی‌ها را اداره و بیش از ۲۰ هزار دانشجو در رشته زبان فارسی تحصیل می‌کنند.

همچنین بنیاد ۷۷ نماینده فرهنگی در ۴۶ کشور دارد که در بعضی کشورها سفیر یا رایزن فرهنگی یا سرکنسول وظیفه هماهنگی‌ها را برعهده دارند، برای تدریس نیز از مدرسان بومی یا استادان اعزامی استفاده می‌شود.

در کشور قزاقستان ۴ دانشگاه کرسی زبان فارسی دارند.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->