ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت هولدینگ از نکونام: هیچ کس حق بی احترامی به سرمربی را ندارد

  • کد خبر: ۲۶۰۰۸۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
  • ۱
احمد شهریاری، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در آستانه دربی از جواد نکونام حمایت کرد تا مشخص شود موضع او برخلاف موضع فرشید سمیعی و مشاورانش است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، درحالی که زمان اندکی تا دربی ۱۰۴ باقی مانده و استقلال نیاز به آرامش مطلق دارد، اختلاف‌ها میان جواد نکونام و فرشید سمیعی به نقطه اوج رسید به طوری که سرمربی استقلال به دنبال مصاحبه‌ای که داود حقدوست، مشاور فرشید سمیعی انجام داد، در مقابل رسانه‌ها ظاهر شد و علیه مدیرعامل این باشگاه صحبت‌هایی را به زبان آورد. اینکه چه طور داود حقدوست که نقش مشاور را برای سمیعی بازی می‌کرد به یکباره و درآستانه بازی فوق حساس استقلال به خودش اجازه داد اینگونه علیه سرمربی استقلال صحبت کند تا کانون این تیم متزلزل شود از آن دسته ابهاماتی است که نیاز به کنکاش بیشتر دارد و باید پیرامون این ماجرا تحقیق بیشتری به خرج داد تا دلایل این اقدامات مشخص شود. اما استراتژی احمد شهریاری، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال پیرامون این ماجرا بسیار قابل توجه بود و رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال حمایت کامل هیات مدیره از سرمربی را اعلام کرد.  شهریاری در صحبت‌های خود این جملات را به زبان آورد: «هیات مدیره باشگاه استقلال تمام قد حامی سرمربی تیم جناب آقای جواد نکونام بوده و هیچ مقامی در مجموعه باشگاه حق اظهارنظر در خصوص سرمربی تیم را ندارد.»


شهریاری درباره موضع گیری اخیر حقدوست نیز این جمله را به زبان آورد: «قطعا این رفتار مورد قبول هیات مدیره باشگاه استقلال نیست و در این خصوص مدیرعامل محترم باید در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهد. امید است هواداران باشگاه استقلال با هوشمندی و ذکاوت در این مقطع حساس با پرهیز از حواشی کاذب با همدلی و اتحاد به دنبال کسب موفقیتی بزرگ باشند تا بازیکنان استقلال با تلاش کادر فنی از بازی حساس پیش رو سربلند بیرون بیایند. همدلی رمز موفقیت هر مجموعه بزرگ است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ح
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
0
0
هیئت مدیرها استقلال اگر واقعٱ در حمایت از نکونام صادق است پس چرا برای یک بار هم شده به اختلافات ورود نمی کند و خاطی را سر جایش نمی نشاند تا تیم در آرامش به کار های فنی اش بپردازد پس برای یک بار هم شده با فرد یا افراد خاطی برخورد شود و با آگاهی دادن به هواداران آنان را از گمراهی و نگرانی رها نمایند و از ریختن آب به آسیاب حریف بپرهیزند.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->