پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

سقوط دو تیم آخر جدول و قهرمانی پرسپولیس، گزینه احتمالی سازمان لیگ

  • کد خبر: ۲۶۷۰۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۸
  • ۱
سقوط دو تیم آخر جدول و قهرمانی پرسپولیس، گزینه احتمالی سازمان لیگ
در صورت برگزار نشدن مسابقات لیگ برتر تیم پرسپولیس به عنوان قهرمان نوزدهمین دوره لیگ شناخته خواهد شد و دو تیم آخر جدول هم سقوط خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های گذشته ۱۰ باشگاه با ارسال نامه به سازمان لیگ خواستار توقف رقابت‌ها شدند، اما مسئولان سازمان لیگ تلاش کردند با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا رقابت‌ها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سر بگیرند. با این حال اگر گزینه مد نظر این باشگاه‌ها اجرایی شود و لیگ نیمه‌تمام بماند، در آن صورت فقط یک سناریو از سوی مسئولان فوتبال در نظر گرفته خواهد شد.

منابع خبری نزدیک به فدراسیون فوتبال از اجراشدن این سناریو می‌گویند و معتقدند در صورتی که لیگ نیمه‌تمام باقی بماند، تیم پرسپولیس قهرمان نوزدهمین دوره لیگ برتر معرفی خواهد شد، زیرا این تیم ۱۰ امتیاز با تیم دوم جدول اختلاف دارد. ۴ تیم اول جدول لیگ هم به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان فصل آینده معرفی خواهند شد و دو تیم انتهایی جدول هم به لیگ دسته اول سقوط خواهند کرد. حتی مسابقات جام حذفی نیز برگزار نمی‌شود.

البته این تصمیم هنوز به مرحله قطعیت نرسیده است، اما در صورتی که فشار باشگاه‌ها برای برگزار نکردن بازی‌ها زیاد شود و از همه مهم‌تر ستاد مقابله با کرونا به برگزار نشدن مسابقات نظر بدهد، فدراسیون چاره‌ای جز پیاده کردن این روش برای پایان دادن به لیگ ندارد. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
0
0
شماشک نکنید یمین مثل تراکتورسازی که باهوادارای عجیبش نتیجه هرشکلی(خرید.داور)میگیره جناب زنوزی میدونه اگه لیگ برگزار بشه من مطمئنم تراکتورسازی میادپایین واصلاخواب سهمیه گرفتن. هم نمیبینه خب مسلمه بگه لیگ تعطیل بشه... قهرمانی حق پرسپولیس است چه برگزار بشه چه نشه.. مبارک باشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->