چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

مصرف اینترنت در روستاها ۲برابر شد/ ۸۹درصد روستاها مجهز به اینترنت

  • کد خبر: ۲۶۸۰۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۴
مصرف اینترنت در روستاها ۲برابر شد/ ۸۹درصد روستاها مجهز به اینترنت
۹۳درصد روستاهای کشور از پوشش موبایل و ۸۹درصد از اینترنت برخوردارند. در دوران کرونا، مصرف اینترنت در روستاها ۲برابر شد.

مهرداد ترابیان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ارتباطات با اعلام این خبر افزود: تا پایان سال ۹۸ حدود ۳۶ هزار و ۷۰۰ روستا، یعنی ۹۳ درصد روستاهای کشور از پوشش تلفن همراه برخوردار شدند. تقسیمات کشوری روستا به محدوده‌ای گفته می‌شود که بالای ۲۰ خانوار داشته باشد و در حال حاضر در کشور بالای ۳۹ هزار روستا وجود دارد که توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در آن‌ها یکی از اهداف دولت است.

وی ادامه داد: بر اساس ماده ۶۸ برنامه ششم توسعه، ۸۰ درصد روستاهای کشور باید به پهن باند دسترسی داشته باشند و از ۴ خدمت پزشکی از راه دور، آموزش از راه دور، بانکداری الکترونیک و کشاورزی از راه دور بهره‌مند شوند. بر همین اساس هدف‌گذاری وزیر ارتباطات برای سال ۹۹، اتصال ۱۰۰ درصدی روستاها به شبکه پهن باند است. البته امکان دارد حدود ۵ درصد روستاها به دلیل شرایط خاص جغرافیایی شامل این هدف‌گذاری نشوند.

ترابیان درباره دسترسی روستاها به شبکه ملی اطلاعات در سال گذشته، گفت: در سال ۹۸ نزدیک به ۳۵ هزار روستا، یعنی حدود ۸۹ درصد از روستاهای کشور به پهن باند شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کرده‌اند؛ این آمار در سال ۹۶ حدود ۳۲ درصد کل روستاهای کشور را شامل می‌شد. همچنین تا پایان سال ۹۸ بیش از ۳۱ هزار و ۵۰۰ روستا به تلفن ثابت دسترسی پیدا کرده‌اند.

وی با اشاره به افزایش پوشش ارتباطی و پهن باند روستاها در ۲ سال گذشته تصریح کرد: هنگامی که وزارت ارتباطات مشغول شبکه‌سازی در روستاها بود، بسیاری انتقاد می‌کردند که پوشش پهن باند در روستاها چه ضرورتی برای کشور دارد؟ اما با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، راه‌اندازی آموزش از راه دور نشان داد اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی این سال‌ها زیرساختی را ایجاد کرده که در بسیاری از روستاهای دورافتاده دانش‌آموزان می‌توانند آموزش از راه دور را تجربه کنند.

ترابیان افزود: در دوران کرونا مصرف ترافیک اینترنت در روستاها نیز مانند شهرهای کشور تقریباً ۲ برابر شده است. با این تفاوت که با برداشته شدن برخی محدودیت‌ها در شهرها، شاهد افت ترافیک اینترنت بوده‌ایم، اما در روستاها همچنان مصرف ترافیک اینترنت بالاست و البته این موضوع تاکنون مشکل خاصی برای وضعیت دسترسی روستاها ایجاد نکرده است.

 

منبع: رگولاتوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->