وسوسه‌ای که ممکن است به قیمت جانمان تمام شود | مثلث خطر صورت کجاست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳ اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان‌رضوی به‌مناسبت چهلم شهدای خدمت+ فیلم شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع) استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد «گیسو»؛ یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران ۶ نکته کاربردی که در خرید سیسمونی باید رعایت کنیم ماه خودمراقبتی: بیدارکردن توانایی بالقوه افراد برای مراقبت از خود اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در صندوق آینده‌ساز | سه میلیون تومان علی‌الحساب پرداخت شد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) اوقات گران‌قیمت فراغت | چطور کلاس‌های تابستانه ارزان پیدا کنیم؟ راز تیغ زنی مامور قلابی از دلالان ارز خیابان امام خمینی(ره) مشهد سفر به مشهد گران‌تر از قبل شد! در نشست هم‌اندیشی با کارشناسان تغذیه در مشهد مطرح شد: ۵۰ درصد بیماری‌ها با رژیم غذایی مرتبط هستند بیش از یک میلیون نفر زیر پوشش برنامه خطرسنجی بیماری‌های قلبی‌وعروقی قرار گرفتند
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

رئیس انجمن گوارش و کبد ایران:

انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند/۳ میلیون ژن مربوط به میکروب‌ها در بدن انسان فعالیت می‌کند

  • کد خبر: ۲۷۶۵۹
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند/۳ میلیون ژن مربوط به میکروب‌ها در بدن انسان فعالیت می‌کند
رئیس انجمن گوارش و کبد گفت: میکروب‌هایی که در بدن انسان زندگی می‌کنند تقریباً ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ژن دارند که در حال فعالیت هستند، ژن میکروب‌ها در واقع ۱۵۰ برابر ژن‌های موجود در بدن انسان است.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا ملک زاده روز جمعه در نشست خبری با اشاره به نقش بسزای میکروبیوم‌ها در دستگاه گوارش افزود: در گذشته توجه چندانی به نقش میکروبیوم‌ها نداشتیم، انسان‌ها بیش از ۱۰۰ تریلیون میکروب و باکتری در روده خود دارند، میکروب‌هایی که به طور طبیعی در بخش سیستم گوارش بدن فعالیت می‌کنند.

وی اظهارداشت: این میکروب‌ها و باکتری‌ها ۱۰ برابر سلول‌های بدن است در حالی که خود آن‌ها هم یک نوع سلول نامیده می‌شوند.

ملک‌زاده بیان کرد: عمده تحقیقات، مطالعات و همچنین توجه دانشمندان به این میکروب‌ها و باکتری‌ها حدود ۲۰ سال پیش آغاز شد و با گذشت زمان، انسان و علم پزشکی به این موضوع توجه بسیار زیادی کرده است، هر ساله نزدیک به ۹ هزار مقاله علمی در مورد نقش میکروب‌ها و باکتری‌ها جمع‌آوری می‌شود.

رئیس انجمن گوارش و کبد تاکد کرد: مطالعه این میکروب‌ها نه‌تن‌ها در سلامت انسان موثرند بلکه در بهبود هرچه بیشتر محیط زیست هم به ما کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: به طور کلی مهم‌ترین عاملی که به فعالیت‌های بدن شکل می‌دهد، ۲۳ هزار ژن فعالی است که در بدن هر فردی وجود دارد، این ژن‌ها با تولید پروتئین‌ها در بدن موجب می‌شوند که انسان فعالیت کرده و زنده بماند.

رئیس انجمن گوارش و کبد ایران اظهار داشت: ما علاوه بر اعضا و جوارحی مانند قلب، ریه و کبد، عضو دیگری به نام سیستم دستگاه گوارش داریم که مجموعه بسیار زیادی از میکروب‌ها در آن فعالیت می‌کنند، وزن آن‌ها یک کیلوگرم است که در این ۲۰ سال مشخص شده نقش بسیار بسزایی در سلامتی فرد داشته‌اند.

وی گفت: عاملی که می‌توان به کمک آن بیماری‌ها را درمان کرد، دستکاری همین میکروبیوم‌ها در بدن انسان است. بخش عمده میکروبیوم‌ها باکتری‌ها هستند که از ۴ گروه عمده تشکیل می‌شوند. ترکیب این میکروبیوم‌ها در هر آزمایشی فرق دارند یعنی نوع آن‌ها در هر فردی متفاوت است.

ملک‌زاده افزود: عاملی که می‌تواند موجب تغییرات میکروبیوم‌ها شود، نوع تولد انسان (طبیعی یا سزارین) است که نقش بسزایی دارد. عامل دیگر نوع تغذیه است، در واقع مصرف شیر مادر در کودکی و مواد غذایی دیگر که در سنین بالا استفاده می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: محل عمده زندگی این میکروبیوم‌ها در دستگاه گوارش است، اما به صورت یک لایه، از دهان تا لوله گوارش گرفته تا نزدیکی مخاط لوله زندگی می‌کنند، امیدواریم در سال‌های آینده با تحقیقات بیشتر و تایید نقش این میکروب‌ها و شناخت عوامل بیماری‌زا، بتوانیم تغییرات لازم را بر روی این میکروبیوم‌ها برای رفع بیماری‌ها انجام دهیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->