شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها
آپدیت جدید توئیتر حاشیه‌ساز شد

اضافه شدن اخطار بررسی حقیقت به توئیت‌های انتخاباتی ترامپ

  • کد خبر: ۲۸۰۸۲
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
اضافه شدن اخطار بررسی حقیقت به توئیت‌های انتخاباتی ترامپ
وب‌سایت توئیتر در آپدیت جدید خود، امکان بررسی صحت خبر را در توئیت‌های مشکوک به دروغ در اختیار کاربر گذاشته که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هم از این موضوع در امان نمانده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا در توییتی اعلام کرد که یکی از مرسوم‌ترین شیوه‌های رای دهی در آمریکا یعنی رای دادن از طریق پست بی اعتبار است. او اعلام کرده بود امکان دستکاری در آرا و جعل رای در این شیوه بسیار زیاد است.


اضافه شدن اخطار بررسی حقیقت به توییت‌های انتخاباتی ترامپ


اما توییتر در زیر این توییت‌ها علامت اخطار قرار داد و کاربران را دعوت به خواندن مطالب مهم و واقعیت درباره رای دادن از طریق پست کرد. این موضوع عصبانیت ترامپ را به همراه داشت و او مطابق انتظار در توییتی دیگر به توییتر حمله کرد و آن‌ها را به دخالت در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا متهم کرد.


اضافه شدن اخطار بررسی حقیقت به توییت‌های انتخاباتی ترامپ


ترامپ در دنباله توییت خود نوشت این اقدام توییتر نقض آزادی بیان است و به عنوان رئیس جمهور، اجازه این کار را به توییتر را نخواهد داد. بایذ دید آیا توییتر ترامپ را از سرویس جدید خود مستثنی خواهد کرد یا این روند ادامه خواهد داشت.



منبع: TechCrunch
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->