پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

چرا بیمه نامه کاغذی شخص ثالث حذف شد؟!

  • کد خبر: ۲۸۴۳۵
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳
چرا بیمه نامه کاغذی شخص ثالث حذف شد؟!
رییس کل بیمه مرکزی دلایل حذف فیزیکی بیمه نامه شخص ثالث را اعلام کرد و گفت: زمینه صد درصدی برای حذف فیزیکی بیمه نامه‌های شخص ثالث در صنعت بیمه فراهم شده و هیچگونه مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا سلیمانی در نشست خبری با خبرنگاران افزود: حرکت در بستر دیجیتال و حذف کاغذ از سیاست‌های اصلی نظام به شمار می‌رود که خوشبختانه صنعت بیمه با درک شرایط و تاکید بر اصل شفافیت به این عرصه ورود کرده است.

او با بیان این نکته که پس از این، حضور بیمه‌گذاران در نمایندگی‌ها برای دریافت بیمه نامه‌های شخص ثالث هیچ‌گونه الزامی وجود ندارد، تصریح کرد: اعتبار بیمه‌نامه منوط به صدور کد یکتا از سوی شرکت‌های بیمه است که این کد ده رقمی در تمامی دستگاه‌های مرتبط نظیر پلیس راهنمایی و رانندگی قابل پیگیری و احراز است.

سلیمانی افزود: شرکت‌های بیمه موظفند در صورت درخواست بیمه‌گذاران برای دریافت بیمه نامه کاغذی یک نسخه چاپی نیز به آنان ارائه دهند هرچند ضرورتی در این خصوص احساس نمی‌شود.

رییس شورای عالی بیمه، تقویت شبکه فروش را از سیاست‌های جدی بیمه مرکزی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر بخش اعظم بیمه نامه‌های خرد از سوی نمایندگی‌های بیمه صادر شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت هر چند اعتقاد داریم که نمایندگی‌ها باید خود را به علم روز مجهز کنند تا از قافله صنعت بیمه جا نمانند.

او تصریح کرد: فروش الکترونیکی بیمه نامه‌های شخص از طریق درگاه‌های الکترونیکی نمایندگان شبکه فروش صورت می‌گیرد و به همین خاطر امیدواریم آینده شبکه فروش صنعت بیمه و نمایندگی فروش توسعه بیشتری یابد.

سلیمانی خاطرنشان کرد: تلاش برای تقویت زیرساخت‌های الکترونیک، تامین تجهیزات، تکیه بر آموزش‌های تخصصی روز از جمله زمینه‌های تقویت شبکه فروش به شمار می‌رود.

رییس کل بیمه مرکزی نگاه صنعت بیمه به مقولاتی نظیر بهداشت عمومی، ترافیک، آلودگی محیط زیست، شفافیت در عملکرد و نظایر آن را از دلایل حذف نسخه فیزیکی بیمه نامه‌های شخص ثالث دانست و گفت: با تسهیل در امر بیمه گری و صدور آسان بیمه‌نامه شخص ثالث فرصتی در اختیار نمایندگی‌های بیمه قرار می‌گیرد تا با تمرکز بر رشته‌هایی نظیر بیمه‌های مسئولیت و بیمه‌های زندگی، بازار‌های بزرگتری را برای این صنعت فراهم آورند.

او به اهمیت حضور صنعت بیمه در بازار‌های مالی تاکید کرد و گفت: بورس وبازار سرمایه در کنار بانک و بیمه، سه ضلع اصلی مثلث اقتصاد را شکل می‌دهند و شرکت‌های بیمه نیز در راستای شفافیت و سودآفرینی و با توجه به قوانین و دستورالعمل‌ها، بخشی از این بازار را در اختیار دارند.

سلیمانی ابراز امیدواری کرد فعالیت صنعت بیمه در بورس بر اساس قانون علاوه بر شفاف سازی مالی به جذب سود قابل قبول نیز منتهی شود.

بر اساس تاکید رییس کل بیمه مرکزی با احراز اصالت کد یکتا در سامانه سنهاب هیچ تفاوتی بین بیمه‌نامه‌های کاغذی و الکترونیکی وجود ندارد و بیمه‌گذاران می‌توانند اطمینان داشته باشند که در صورت بروز حادثه هیچ‌گونه مشکلی نخواهند داشت.

منبع: اقتصادآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->