ذخایر کالا‌های اساسی ۳ برابر میزان مصوب تامین شد شرایط صادرات با کارت‌های بازرگانی جدید اعلام شد طلا رکورد تاریخی ۴۱۰۰ دلاری را شکست پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ بازرس کل خراسان رضوی: عدم اتصال سامانه‌های تجاری به یکدیگر زمینه‌ساز فساد در واردات کالا‌های اساسی است برندگان جایزه نوبل اقتصاد سال ۲۰۲۵ معرفی شدند: کارشناسانی که روی نقش فناوری در پیشبرد رشد اقتصادی کار کرده‌اند فرار مالیاتی زیرسایه‌ حساب‌های قرض‌الحسنه با گردش هزار میلیاردی   پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ ساینا وانت، محصول جدید سایپا خواهد بود؟ + جزئیات ادعای رئیس اتحادیه طلا مشهد: سایت‌های فروش طلا و نرم‌افزارها کلاهبرداری است قیمت امروز خودرو (۲۱ مهر ۱۴۰۴) | شوک شدید قیمتی در بازار خودرو + جدول صادرات چین باوجود تعرفه‌های ترامپ رکورد زد بازرس کل استان خراسان رضوی: ظرف ۲ هفته آینده، برنج پاکستانی با قیمت مناسب وارد مشهد می‌شود + فیلم ریزش یک میلیون تومانی قیمت گل تازه زعفران (۲۱ مهر ۱۴۰۴) شرایط پیش فروش کی‌ام سی J۷ ویژه مهرماه ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات حکایت تفکر قالبی و لایو حکیم رشد ارزش معاملات بورس | نزدیک‌شدن شاخص به سقف تاریخی خود (۲۱ مهر ۱۴۰۴) مهلت دوباره برای واریز قسط ۱۰۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن خراسان رضوی، در خط مقدم اجرای برنامه ملی «مزرعه من» ۴ خطر بزرگ در کمین خریداران رمزارز در ایران (۲۱ مهر ۱۴۰۴) پایان خوش ۲۵‌ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با نشان‌دارکردن مالیات‌ها نرخ دلار در مشهد امروز چقدر است؟ (۲۱ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی بیشتر از ۲۰ هزار تومان آخرین اخبار از طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی و کاهش ساعات کار ادارات (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در مشهد افت کرد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) جزئیات وام ۵۰ میلیون تومانی مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اعلام شد چقدر بابت قبض گاز پرداخت می‌کنید؟
سرخط خبرها

دلالان و فروشندگان از بازار خودرو خارج شدند+ جدول قیمت روز خودرو

  • کد خبر: ۲۸۵۱۳
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۶
  • ۶
دلالان و فروشندگان از بازار خودرو خارج شدند+ جدول قیمت روز خودرو
بازار خودرو در ابتدای سال جاری روز‌های پرنوسانی را تجربه کرد به گونه‌ای که قیمت برخی از خودرو‌ها تا چند ده میلیون افزایش یافت و فاصله قیمتی خودرو از کارخانه تا بازار سود هنگفتی را نصیب دلالان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با گذشت چند هفته از اعلام قیمت‌های جدید خودرو توسط شورای رقابت آرامش نسبی در بازار
خودرو برقرار است و این بازار پس از فراز و فرود‌هایی که در ابتدای سال جاری تجربه کرد این بار به ثبات نسبی قیمت‌ها دست یافته است.

 

با اعلام قیمت‌های جدید توسط شورای رقابت و افزایش قیمت خودرو‌های تولیدی ایران خودرو تا ۱۰ درصد و قیمت خودرو‌های سایپا تا ۲۳ درصد تعداد معاملات بازار خودرو نیز کاهش یافت و تعدادی از دلالان از این بازار خارج شدند.

 

در حال حاضر رکود بر بازار خودرو حاکم است چراکه تعداد معاملات بین مردم و نمایشگاه داران به حداقل رسیده است و با اعلام زمان پیش فروش محصولات دو کمپانی ایران خودرو و سایپا و تحویل خودرو‌ها به مشتری در زمان کم‌تر با پرداخت کم‌تر توجه خریداران به سمت خرید خودرو از کارخانه جلب شده است و نه تنها در چنین شرایطی خریداری در بازار نیست بلکه فروشندگان نیز منتظر ورود خودرو‌های پیش فروش شده به بازار و تغییر در قیمت‌ها هستند و فعلا از فروش خودرو دست کشیده اند.

 

در نتیجه رکود در بازار خودرو ثبات نسبی در قیمت خودرو‌ها دیده می‌شود به گونه‌ای که قیمت سمند ال ایکس که تا اوایل امسال به ۱۲۷ میلیون تومان رسیده بود طی چند هفته اخیر و پس از اعلام قیمت‌های جدید توسط شورای رقابت بر روی ۱۱۶ میلیون تومان ثابت مانده است.

 

خودرو پژو ۲۰۷ اتوماتیک یکی از محصولات پژو است که افزایش قیمت نجومی را از سال گذشته تاکنون تجربه کرده است به گونه‌ای که قیمت این خودرو در اوایل امسال به ۲۵۸ میلیون تومان رسید، اما طی چند روز اخیر این خودرو نیز کاهش قیمت را تجربه کرده است و قیمت آن روی ۲۳۵ میلیون تومان ثابت مانده است.

 

پژو پارس اتوماتیک نیز یکی دیگر از خودرو‌های گروه پژو است که از سال گذشته تاکنون افزایش قیمت نجومی را تجربه کرده است به گونه‌ای که قیمت این خودرو از ۱۵۸ میلیون تومان در اسفند سال ۹۸ به نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان در سال جدید رسید، اما با آغاز روند ریزشی قیمت‌ها این خودرو به قیمت ۱۸۶ میلیون تومان رسید و تاکنون بر روی این قیمت ثابت مانده است.

 

در این میان نوسان قیمت‌ها بر بازار خودرو خبرساز کماکان ادامه دارد به گونه‌ای که قیمت خودرو سایپا ۱۳۱ از اوایل خرداد ماه تاکنون افزایش ۱ میلیون تومانی را تجربه کرده است و قیمت این خودرو به ۶۶ میلیون تومان رسیده است.

 

در خصوص مدل ۱۱۱ پراید نیز وضعیت به همین منوال است و این خودرو نیز از اوایل خرداد ماه افزایش ۱ میلیون تومانی را تجربه کرده است و قیمت آن از ۶۶ میلیون تومان به ۶۷ میلیون تومان رسیده است.

 

خودرو وانت آریسان یکی از معدود خودرو‌هایی است که قیمت آن طی چند هفته اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است و قیمت این خودرو از ۷۳ میلیون تومان به ۸۵ میلیون تومان رسیده است.

 

قیمت روز خودرو‌ها در جدول زیر آمده است:
دلالان و فروشندگان از بازار خودرو خارج شدند+ جدول قیمت روز خودرو
منبع: خبرانلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرشته
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
8
2
سلام من تیبا 2 رو خیلی دوس دارم و در اولین فرصت یکی میخرم تیبا 2 خیلی خوشگله .
مکانیک
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
4
2
در کل ماشینهای سایپا بهتر از ایرانخودروعه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
1
1
با درود ماشینهای کم مصرف فعلا در بورسند
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
1
0
سلام.
چرا قیمت کوییک در دسترس نیست؟
مخصوصا کوییک 2رنگ
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
1
1
سلام، ببخشید دلالان کجا خارج شدن؟ در واقع خودشون دلالن چطور ممکنه کارخونه پرایدو ۳۷ بده بازار ۷۰؟ تقریبا دوبرابر این چطور ممکنه؟چرا سازمانی جلوی این گران فروشیو نمیگیره؟ اگه بخوان میگیرن فقط فکر خودشونو بچه هاشونن میدونی اینا میخوان ما ملت ایران تو بدبختی زندگی کنیم روزی صدبار بمیریم و زنده شیم دقیقا همینه
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
2
4
دلال خود شرکت سایپا هست، که با نفرستادن دعوتنامه های خودرو و گرون کردن اونها، مصرف کننده رو مجبور به انصراف از خرید میکنه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->