ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روحانی: از پرداخت وام صندوق بین المللی پول به ایران حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۸۸۶۳
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۰
روحانی: از پرداخت وام صندوق بین المللی پول به ایران حمایت می‌کنیم
اگر اروپا به طور کامل به تعهدات برجامی خود عمل کند ما هم به تعهدات خود پایبند خواهیم بود.

به گزار ش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در تماس تلفنی با «سالی نینیسته» رییس جمهور فنلاند، با اشاره به اینکه برجام با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد تائید قرار گرفته است، افزود: اقدام آمریکا در خروج از برجام مخالف قطعنامه شورای امنیت و مغایر با قوانین بین المللی، عرف سیاسی و همه تعهدات اخلاقی بود.

رییس جمهوری با بیان اینکه اجرای برجام دستاورد خوبی در زمینه چند جانبه‌گرایی بود، گفت: متاسفانه  به دلیل کارشکنی‌های آمریکا و خروج یکجانبه و غیرقانونی از برجام، این توافق خوب با مشکل مواجه شد.

روحانی با تاکید بر اینکه همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی به خوبی ادامه دارد و فعالیت‌های هسته‌ای ایران تحت نظارت بازرسان آژانس است، گفت: به محض اینکه اتحادیه اروپا به تعهدات۱۱ بندی خود در برجام عمل کند، ما هم به همه تعهدات برجامی خود پایبند خواهیم بود.

رییس جمهوری با بیان اینکه متاسفانه آمریکایی‌ها در هیچ مرحله ای از خود حسن نیت نشان ندادند و حتی در شرایط شیوع ویروس کرونا نیز برخلاف اصول انسانی و حقوق بشر به اعمال تحریم‌های غیر قانونی و افزایش فشارهای اقتصادی علیه ملت ایران ادامه دادند، گفت: آمریکایی‌ها باید متوجه شده باشند که در پیش گرفتن این مسیر سودی برای آنها نخواهد داشت و برهم زدن برجام به ضرر همه است.

روحانی یادآورشد: آمریکایی‌ها با اعمال تحریم‌های ظالمانه و ممانعت از انتقال دارو و مواد ضروری به ایران در شرایط سخت بیماری کووید ۱۹، سلامت ۸۳ میلیون ایرانی را به گروگان گرفته اند. در این شرایط اتحادیه اروپا و بویژه فنلاند باید با محکوم کردن اقدامات غیر قانونی آمریکا، به وظیفه خود عمل کنند.

رییس جمهوری با اشاره به راه اندازی سازوکار مالی اینستکس از سوی اروپا و همچنین کانال مالی سوئیس با ایران، افزود: متاسفانه این کانال های مالی هنوز نتوانسته موثر واقع شود و اتحادیه اروپا باید نسبت به فعال‌تر شدن این سازوکارهای مالی اقدام کند.

روحانی در ادامه این گفت‌وگو مناسبات دو جانبه ایران و فنلاند را دوستانه دانست و افزود: دو کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی برای توسعه روابط در زمینه‌های اقتصادی و تجاری، سرمایه‌گذاری در زمینه نفت و انرژی، کشاورزی و فناوری دارند که باید از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده را ببریم.

رییس جمهوری همچنین با اشاره به موفقیت‌های ایران در زمینه مقابله با بیماری کووید ۱۹، بر انتقال تجربیات و اشتراک اطلاعات و دانش‌ها در این زمینه با فنلاند تاکید کرد و گفت: موفقیت در مقابله با این بیماری پاندمی از طریق همکاری دسته جمعی حاصل خواهد شد و اگر همه کشورها در کنار هم قرار نگیرند، خلاصی از این بیماری خطرناک بسیار سخت خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی باید در مبارزه با این ویروس، برخورد یکسانی با کشورها بویژه در زمینه دسترسی آزادانه همه به دارو و تجهیزات پزشکی انجام شود، افزود: متاسفانه دولت آمریکا در این شرایط سخت هم سازمان بهداشت جهانی را مورد تحریم و ملاحظات تنگ نظرانه قرار داده و مقررات بین‌المللی را زیر پا گذاشته و هم فشارهای تحریم را علیه ایران افزایش داده و ضروری است اتحادیه اروپا به وظایف حقوق بشری خود در این مقطع حساس عمل کند.

رییس جمهوری با تاکید بر توسعه روابط با فنلاند در همه زمینه‌ها ابراز امیدواری کرد گفت‌وگوهای دو کشور درخصوص مسائل دو جانبه، بین المللی و منطقه ای همچنان ادامه داشته باشد.

از پرداخت وام صندوق بین المللی پول به ایران حمایت می‌کنیم

رییس جمهوری فنلاند نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با ابراز خرسندی از موفقیت‌های ایران در مقابله با ویروس کرونا، بر توسعه و تعمیق روابط با ایران تاکید کرد و گفت: دو کشور روابط خوبی با یکدیگر داشته‌اند و امیدواریم این روابط روز به روز توسعه یابد.

  «سالی نینیسته» با استقبال از راه اندازی سازو کار مالی اینستکس آمادگی کشورش برای پیوستن به این سازوکار مالی را اعلام کرد و گفت: از پرداخت وام صندوق بین المللی پول به ایران حمایت می‌کنیم.

وی با اعلام حمایت کامل از برجام به عنوان یک توافق بین المللی، افزود: فنلاند برای حفظ برجام همه تلاش خود را انجام می‌دهد و معتقدیم که برجام باید حفظ و از سوی همه طرف ها اجرا شود.

منبع :پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->