طارمی: بازی‌کردن در المپیاکوس، لذت‌بخش است تیم ملی فوتسال ایران در سید یک جام ملت‌های ۲۰۲۶ آسیا روز‌های سیاه تکواندوی ایران در قهرمانی جهان امباپه گربه سیاه جدید بارسلونا واکنش تحقیرآمیز ونگر به عملکرد ضعیف بارسلونا در ال‌کلاسیکو آیا ورزشگاه پارس شیراز ظرفیت میزبانی از دربی را دارد؟ میزبانی بازی تراکتور - پرسپولیس به بنیان دیزل رسید طارمی در اروپا ۱۲۰ گله شد فرعباسی ۲۷۰ دقیقه، صفر گل خورده ساپینتو: از این برد خیلی راضی‌ام سید جلال در آستانه بازگشت دوباره به پرسپولیس؟ پایان انتظار ۵۲۱ روزه | استقلال صدرنشین موقت لیگ قرارداد سرمربی جدید پرسپولیس ماهیانه ۲۳ میلیارد تومان بسته شد! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در لالیگا(۴ آبان ۱۴۰۴)| انتقام از یامال! نتیجه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| برای قهرمانی اسب زین شد ویدئو| خلاصه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴) اسماعیل حلالی: هیچ نتیجه‌ای جز قهرمانی نمی‌تواند اوسمار را در پرسپولیس موفق جلوه دهد پخش زنده بازی رئال مادرید و بارسلونا (۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ مورد غضب ساپینتو اوسمار ویرا، چهارشنبه در تهران
سرخط خبرها

جایگاه سمیعی سست‌تر از جواد نکونام | برکناری مدیر استقلال کلید خورد

  • کد خبر: ۲۹۰۰۶۹
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
جایگاه سمیعی سست‌تر از جواد نکونام | برکناری مدیر استقلال کلید خورد
در شرایطی که زمزمه برکناری جواد نکونام در هفته‌های اخیر بار‌ها به گوش رسیده، اما جایگاه فرشید سمیعی سست‌تر از سرمربی آبی‌ها است و چه بسا این مدیر زودتر از نکونام از سمتش برکنار شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  جواد نکونام جایگاه امن و مطمئنی در استقلال ندارد و به واسطه روند سینوسی که ازابتدای فصل طی کرده، وضعیت مطلوبی را در این باشگاه تجربه نمی‌کند.  

سرمربی استقلال حتی در برهه‌ای تا آستانه برکناری از استقلال نیز پیش رفت و مدیرعامل باشگاه استقلال با چند گزینه خارجی نیز مذاکره کرد که در نهایت مدیران بالاتر باشگاه استقلال مانع از انتخاب سرمربی جدید خارجی شدند تا جواد نکونام به مربیگری در این باشگاه ادامه دهد.


حتی اخیرا احمد شهریاری به حمایت قاطعانه از جواد نکونام پرداخت و این مربی را تایید کرد تا به نوعی مشخص شود که تصمیماتی که قرار بود به دست سمیعی اتخاذ شود، مورد تایید رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال نیست و ظاهرا این سناریو قرار است طور دیگری پیش برود.

در همین باب شنیده می‌شود جایگاه سمیعی در این برهه که استقلال نتایج خوبی به دست نیاورده، بسیار سست‌تر از جواد نکونام است و اگر استقلالدر بازی‌های آتی  به نتیجه دلخواه نرسد، ابتدا او از سمتش در باشگاه استقلال برکنار خواهد شد.

درباره سمیعی شنده می‌شود که مدیران باشگاه استقلال ازعملکرد او رضایت ندارند و حواشی که در هفته‌های اخیر گریبان استقلال گرفته را ناشی از مدیریت نامناسب او می‌دانند.

با این شرایط اگر استقلال در دربی نتیجه نگیرد به احتمال زیاد فرشید سمیعی به سمت در‌های خروجی باشگاه استقلال سوق داده خواهد شد تا بعد از انتخاب مدیر جدید سرمربی نیز معرفی شود.

درواقع هدف اول مالکان باشگاه استقلال برخلاف تصورات این است که به وضعیت مدیریتی تیم خود سرو سامان دهند و ترتیبی اتخاذ کنند که تیم وارد حاشیه نشود.

حتی ممکن است در صورت نتیجه گرفتن استقلال در دربی نیز حرارت مدیران بالادستی استقلال برای برکناری سمیعی بیشتر هم بشود و این مدیر که سوابق آن چنانی در ورزش ندارد، از سمتش کنار گذاشته شود تا فرد تازه‌ای مدیریت استقلال را به دست بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->