مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

تشریح قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق فضای مجازی

  • کد خبر: ۲۹۰۱۴
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
تشریح قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق فضای مجازی
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران درباره قوانین مربوط به فروش اینترنتی دارو از طریق داروخانه‌ها و یا فضای مجازی، توضیح داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدعلی فاطمی ، در خصوص تعمیم قواعد تجارت الکترونیکی به حوزه دارو افزود: قرار نیست که دارو از طریق فروش اینترنتی عرضه شود.

وی تاکید کرد: بطور کلی ما یک ضابطه بنام فروش اینترنتی داروخانه داریم و بر اساس این ضابطه که توسط سازمان غذا و دارو نوشته شده است، از پنج گروه کالایی (دارو، مکمل‌های غذایی، فراورده‌های طبیعی، بهداشتی و آرایشی و لوازم پزشکی مصرفی) که در داروخانه‌ها موجود است، فقط چهار گروه قابلیت فروش اینترنتی دارند و دقیقا تصریح شده که داروخانه امکان عرضه اینترنتی دارو را ندارد.

فاطمی ادامه داد: این یک جریان بطور کلی اتفاق خوبی است که ما با تکنولوژی پیش برویم و "داروخانه‌ها" بتوانند فروش اینترنتی هم داشته باشند و مردم مجبور نباشند برای خرید کالا‌های غیردارویی، حضور فیزیکی در داروخانه داشته باشند.

وی افزود: حتی در زمان شیوع کرونا که بحث محدودیت‌های تردد مطرح شد، موضوع فروش اینترنتی دارو در داروخانه‌ها باز هم با ممنوعیت همراه بود و سایت‌ها یا شبکه‌های مجازی که اقدام به تبلیغات در این خصوص کردند، غیر قانونی بودند.

نایب رئیس انجمن داروسازان ایران افزود: ما هیچ گاه در خصوص فروش و عرضه "دارو" از طریق اینترنت و فضای مجازی (نه از طریق داروخانه)، نظر مثبتی نداشته‌ایم و دلیل آن هم این است که تحویل دارو به بیمار، بدلیل حساسیت‌هایی که وجود دارد، چه در مورد دارو‌های بدون نسخه و چه داروی نسخه‌ای، طبق قانون باید بطور حتم توسط پزشک داروساز انجام شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->