دانلود قسمت پانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

چرا اخیرا نام «سینما هویزه» مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کشور به چشم نمی‌خورد؟

  • کد خبر: ۲۹۰۲۶۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
چرا اخیرا نام «سینما هویزه» مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کشور به چشم نمی‌خورد؟
در آماری که شهریور ۱۴۰۳ منتشر شد، «پردیس کوروش»، «پردیس ایران‌مال» و «پردیس هنر شهر آفتاب» به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم پرفروش‌ترین سینما‌های کشور قرار گرفتند و نام سینما هویزه مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کمتر به چشم نمی‌خورد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ طی چند سال اخیر، نه‌تنها نام پردیس سینمایی هویزه همیشه در میان پرفروش‌های سینمای کشور به چشم می‌خورد که این سینما در بسیاری از مواقع جزو سه سینمای پرفروش کشور نیز بود. اما مدتی است نام این سینما در میان ۳ سینمای پرفروش کمتر به چشم نمی‌خورد. در آماری که شهریور ۱۴۰۳ منتشر شد، پردیس کوروش، پردیس ایران‌مال و پردیس هنر شهر آفتاب به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم پرفروش‌ترین سینما‌های کشور قرار گرفتند. برای پاسخ به این سؤالات که «آیا فروش سینما هویزه افت کرده است؟» یا «آیا دلیل مشخصی برای این افت فروش وجود دارد؟» به سراغ مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان رضوی می‌رویم.

ایام عزاداری، علت کم‌فروش‌بودن سینما هویزه در شهریور امسال

مدیر سینما هویزه مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه پردیس سینمایی هویزه مشهد همیشه از نظر میزان فروش در سینما‌های دولتی در رتبه اول کشور قرار دارد، می‌گوید: اکنون نیز سینما هویزه جزو پرفروش‌ها بوده اما بین سه رتبه اول قرار نگرفته است.

احمدرضا بهبهانی بیان می‌کند: در شهریور ۱۴۰۳ به دلیل هم‌زمانی با عزاداری‌های دهه پایانی ماه صفر و تعطیلی چندروزه سینما‌ها در مشهد از جمله پردیس هویزه مشهد، این سینما‌ها فروش نداشتند و رقم بلیت فروخته‌شده در شهریور ماه، ۹ میلیارد تومان بوده است.

او اضافه می‌کند: این در حالی است که هر سال فروردین ماه، پردیس سینمایی هویزه به دلیل فروش بالا در رتبه سوم سینما‌های پرفروش کشور قرار می‌گیرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->