از ۳۰ سال زندگی با خسیس‌ترین مرد ایران تا اظهارات تکان‌دهنده زن میانسال در کلانتری گلشهر مشهد اقدام شجاعانه شهروند وظیفه‌شناس مشهدی از یک ماجرای جنایی پرده برداشت دستگیری سرکرده باند سرقت از خودروها در الهیه مشهد| جابجایی کامپیوتر‌های سرقتی خودرو در پست خصوصی! اولین کنگره بین‌المللی تروما ایران در مشهد برگزار خواهد شد | کودکان زیر ۷ سال نسبت به تروما، آسیب‌پذیرترند توهین شاه به مردم: ایرانی‌ها ضعیف‌النفس و غرغرو هستند خودکشی در خراسان رضوی نصف میانگین کشوری است | ۸۰ درصد خودکشی‌های ایران مربوط به جوانان ۲۰ تا ۴۰ ساله است ماجرای جوان تحصیل‌کرده‌ای که از عشق زیاد، آدم‌ربا شد! فرزندکشی با ضربات چکش | خشم پدر، جان پسر را گرفت شیک، اما ناعادلانه اصلاح سیستم گرمایشی در ۱۷۱ مدرسه خراسان رضوی | ۷۰ مدرسه در مشهد از سرویس استفاده می‌کنند + فیلم ۲۹ بیمار تب دنگی شناسایی شد | نگرانی از نهفتگی علائم در هرمزگان اول مهر، آغاز تحصیل یک میلیون و ۵۸۰ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی | ثبت‌نام بیش از ۱۱۵ هزار کلاس‌اولی در استان ثبت‌نام یک میلیون دانش‌آموز هنوز انجام نشده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) با برنامه‌ریزی‌های جدید، مدارس خراسان رضوی بدون معلم نخواهند ماند آغاز ثبت نام آزمون وکالت سال ۱۴۰۴ از امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان به زودی به پایان می‌رسد نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها | با اضطراب جدایی کلاس‌اولی‌ها برای ورود به مدرسه چه کنیم؟ انجام عمل قلب مصنوعی در یک بیمارستان خصوصی برای اولین بار در مشهد | زندگی دوباره در انتظار دریافت‌کنندگان قلب مصنوعی ۳ ویتامینی که دیابتی‌ها زیاد نباید بخورند کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده گزارشی از زایشگاه بیمارستان قائم (عج) مشهد و وضعیت مادران باردار و همراهانشان | جریان آدرنالین، پشت در‌های زایشگاه! دستگیری ۲ کلاهبردار شبکه هرمی با ۱۸ میلیارد تومان کلاهبرداری (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) محموله قاچاق داروی تزریقی به ارزش ۹ میلیارد ریال در سبزوار کشف شد (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) توضیحات وزیر کار در مورد تجمیع صندوق‌های بازنشستگی گشت‌وگذار یک قلاده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در جنگل‌های رودبار + ویدئو بیابان زدایی با مشارکت مردم؛ ضرورتی برای امروز و  فردا   فرود اضطراری پرواز ازمیر_تهران در ارومیه به دلیل وخامت حال دو مسافر (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بارش باران در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر (۳ تا ۸ مهر ماه ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۲۹۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۶
پیش‌بینی بارش باران در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر (۳ تا ۸ مهر ماه ۱۴۰۳)
بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۲ مهر ماه تا ۱۳ آبان ماه سال ۱۴۰۳، طی هفته اول (۲ تا ۸ مهر) در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر بارش رخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارش انباشته با احتمال ۲۵ تا ۵۰ درصد در مناطقی از دو سوی کوه‌های البرز مرکزی و غربی و مناطق محدودی از نوار شمال غرب از ۲۰ تا ۵۰ میلیمتر پیش‌بینی شده است. سایر مناطق کشور بی‌بارش هستند یا بارش ناچیزی دریافت می‌کنند.

دمای هوای هفته اول (۲ تا ۸ مهر) در شمال غرب و سواحل خزر نرمال تا ۲ درجه کمتر از آن، دامنه جنوبی کوه‌های البرز، نوار غربی کشور و سواحل دریای عمان نرمال و در سایر مناطق ۱ تا ۵ درجه بیش از نرمال خواهد بود و بیشترین افزایش (۳ تا ۵ درجه) در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور رخ می‌دهد.

همچنین، بارش هفته دوم در استان‌های واقع در نوار شمالی به‌ویژه سواحل خزر کمتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود. بارش ناچیزی برای ناحیه زاگرس شمالی و مناطق کوهستانی مرکز استان کرمان پیش‌بینی شده است. سایر مناطق کشور عمدتا بی‌بارش خواهند بود.

در هفته دوم دمای هوا در نوار شمال غرب، مناطق محدودی از زاگرس میانی و نوار جنوبی کشور حدود ۱ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق از نرمال تا ۲ درجه کمتر از آن پیش‌بینی شده است.

در هفته سوم بارش در استان‌های ساحلی خزر گرایش به کمتر از نرمال دارد. نوار شرقی و جنوبی کشور بی‌بارش و مقدار آن برای سایر مناطق کشور ناچیز است. بارش هفته چهارم در استان‌های نوار شمالی کشور نرمال، در امتداد زاگرس گرایش به کمتر از نرمال و سایر مناطق کشور بی‌بارش خواهد بود یا بارش آنها قابل توجه نیست. بارش انباشته با احتمال حدود ۵۰ درصد در بخش‌های محدودی از شمال غرب و دامنه شمالی کوه‌های البرز از ۲۵ تا ۵۰ میلیمتر برآورد شده است.

دمای هفته‌های سوم و چهارم در نیمه شمالی کشور ۱ تا ۳ درجه و سایر مناطق تا ۱ درجه بیش از نرمال خواهند بود.

انتظار می‌رود بارش در هفته‌های پنجم و ششم در یک سوم شمالی کشور و ناحیه زاگرس شمالی در محدوده نرمال باشد. بارش انباشته این مناطق با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد از ۲۰ تا ۵۰ میلیمتر پیش‌بینی شده است. سایر مناطق کشور گرایش به کمتر از نرمال خواهند داشت.

گفتنی است؛ دمای هوای هفته‌های پنجم و ششم برای کل کشور از ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->