بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

نماینده مردم مشهد در مجلس: وضعیت پرداختی مطالبات معلمان تعیین تکلیف شود

  • کد خبر: ۲۹۰۳۲۵
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
  • ۱
نماینده مردم مشهد در مجلس: وضعیت پرداختی مطالبات معلمان تعیین تکلیف شود
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی گفت: تعهداتی که آقای وزیر آموزش‌وپرورش نسبت به تعیین تکلیف وضعیت معلمان داشته‌اند، عملی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان عظیمی‌راد در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۳ مهر ۱۴۰۳) مجلس، گفت: تذکر بنده خدمت رؤسای محترم سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی و صندوق بازنشستگی کشوری است. در آستانه آغاز سال تحصیلی و شروع مدارس هستیم و معلمان عزیز چشم و چراغ کشور هستند و همه ما این را می‌دانیم که باید تعهداتی که آقای وزیر آموزش‌و‌پرورش نسبت به تعیین تکلیف وضعیت معلمان داشته‌اند، عملی شود.

وی ادامه داد: باید عزیزان ما در سازمان‌های مختلفی که نام بردم، این کمک را به وزیر محترم بدهند. این مطالبه جدی ماست که دوستان هم باید پاسخگو باشند و هم باید در این زمینه کمک کنند. هم معلمین شاغل و هم معلمین عزیز بازنشسته و سایر عزیزانی که همکاران فرمودند، باید کمک داده شوند.

عظیمی‌راد در پایان، گفت: تذکر بعدی من خدمت وزیر محترم راه و شهرسازی است. ما در شهرک شهید رجایی مشهد یک پروژه ۴۵۲ واحدی داریم و از جمله برنامه‌های خانم دکتر صادق است. خواهش می‌کنم ایشان حتماً مشکل سه‌ساله‌ای را که وزارت راه و شهرسازی به هر حال عمل نکرده است، به سرانجام برساند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۳
0
0
اقنماینده شمادلت برامانسوزدمگرخودت واونانمیدونن فرهنگیان توچه وضعی هستن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->