نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد احضار کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در اسپانیا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) وزیر پیشنهادی اقتصاد به کمیسیون انرژی مجلس رفت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: عدالت اجتماعی نیازمند مقابله با مفاسد قدرت و ثروت است | بهبود وضعیت اقتصادی کشور نیازمند اصلاح نظام بانکداری است اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از رآکتور تحقیقاتی تهران بازدید کردند پوتین تاکید کرد: همکاری روسیه و بریکس عاری از تحریم و تهدید است نیویورک‌تایمز با انتقاد از عملکرد ترامپ: آمریکا هر روز بی‌ثبات‌تر می‌شود کمبود سوخت و قطعی برق، جان نوزادان غزه را می‌گیرد اتهام‌زنی جدید گروسی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران را تضمین نمی‌کند از مهم‌ترین مزایای تشکیل سازمان ملی مهاجرت، شناسنامه‌دارکردن و هویت‌سازی اتباع است دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در خصوص رسیدگی ویژه به پرونده یک قتل در فریمان (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی باری در نزدیکی سواحل جنوبی هند تصادف بزرگراهی در مالزی ۱۵ کشته و ۳۳ مجروح برجای گذاشت (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) پلیس کدام جرائم را در استعلام جذب رانندگان اینترنتی بررسی می‌کند؟ پزشکیان: هنجارشکنی هم به‌اندازه اجبار به حجاب، مورد پذیرش عموم مردم نیست توضیحات رئیس قوه‌قضائیه درباره پرونده قتل الهه حسین‌نژاد واکنش ترکیه به توقیف کشتی مادلین توسط رژیم صهیونیستی رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولان کشور: دورنگه‌داشتن خودتان و خانواده‌تان از عوامل فسادزا شرط اول مبارزه با فساد است فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی: توقیف کشتی مادلین یک شکست سیاسی و نظامی بود تجمع علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل مقر حزب لیکود آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در اتریش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) اعتراضات آمریکا به شهر سانفرانسیسکو رسید آیا فرزند وزیر پیشنهادی اقتصاد دوتابعیتی است؟ + فیلم نام کشتی بشردوستانه مادلین از نام یک زن ماهی‌گیر فلسطینی گرفته شده است سند ۲۵ساله روسیه برای تبدیل‌شدن به قدرت برتر دریایی تصویب شد حزب شاس به انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی رأی می‌دهد
سرخط خبرها

روسای جمهور ایران و پاکستان برای گسترش همکاری‌های اقتصادی توافق کردند

  • کد خبر: ۲۹۰۶۶۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
روسای جمهور ایران و پاکستان برای گسترش همکاری‌های اقتصادی توافق کردند
روسای جمهور ایران و پاکستان توافق کردند کارگروهی مشترک زمینه‌ های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری و نیز رفع مشکلات پیش‌روی خط لوله گاز میان دو کشور را بررسی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های آخرین روز سفر به نیویورک، پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار آقای «شهبار شریف» نخست وزیر پاکستان، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با برادران دینی و همسایگان عزیز جمهوری اسلامی ایران، بر عزم کشورمان برای نهایی و اجرایی کردن همه توافقات سفر رئیس جمهور فقید ایران به پاکستان تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به ایده خود برای ایجاد یک شبکه گسترده ارتباطی ریلی و جاده‌ای میان کشور‌های منطقه، برای تسهیل تبادلات و مراودات میان مردم گفت: اجرای این ایده نیازمند طرح و برنامه جامعی است که همه مقتضیات امنیتی، سیاسی، اقتصادی و ارتباطی در آن لحاظ شده باشد. این طرح می‌تواند باعث تسریع رشد و پیشرفت و هر چه نزدیک‌تر شدن مردم منطقه به یکدیگر شده و منافع همه کشور‌ها را تامین کند.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه اگر ما مسلمانان طبق دستور خدا، کتاب و پیامبر خود، واقعا برادرانه کنار هم بودیم و اختلاف و تفرقه نداشتیم، امروز رژیم صهیونیستی جرات نداشت اینگونه جنایت کند، افزود: صهیونیست‌ها و حامیان آنها در سایه چند دستگی میان مسلمانان است که اینگونه گستاخانه مرتکب جنایت می‌شوند. ضرورت دارد در اقدامی مشترک و با همکاری جمعی از هر امکانی برای اعمال فشار در راستای توقف جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور فقید ایران توافقات بسیار خوبی میان دو کشور حاصل شد و کاملا اطمینان داریم که با انتخاب شایسته شما می‌توانیم اجرای این توافقات را ادامه و روابط فیمابین را بیش از پیش گسترش دهیم، اظهار داشت: صادقانه آماده همکاری با جنابعالی برای ارتقای هر چه بیشتر روابط فیمابین هستیم.

وی به تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان اشاره و خاطرنشان کرد: وضعیت غزه و لبنان نگرانی عمیق و مشترک ما و شما و همه مردم جهان است. حملات اخیر اسرائیل به لبنان ثابت می‌کند که نتانیاهو هیچ قصدی برای توقف جنایاتش ندارد و حتی به دنبال گسترش درگیری‌ها در تمام منطقه است. قطعا این اتفاقات در سایه ضعف و تفرقه در جهان اسلام است و باید تلاش کنیم که اختلافات را کنار گذاشته و به عنوان یک پیکر واحد در مقابل این رژیم و حامیانش بایستیم.

روسای جمهور دو کشور همچنین توافق کردند که کارگروهی مشترک زمینه‌های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری و نیز رفع مشکلات پیش‌روی خط لوله گاز میان دو کشور را بررسی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->