ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

روسای جمهور ایران و پاکستان برای گسترش همکاری‌های اقتصادی توافق کردند

  • کد خبر: ۲۹۰۶۶۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
روسای جمهور ایران و پاکستان برای گسترش همکاری‌های اقتصادی توافق کردند
روسای جمهور ایران و پاکستان توافق کردند کارگروهی مشترک زمینه‌ های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری و نیز رفع مشکلات پیش‌روی خط لوله گاز میان دو کشور را بررسی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های آخرین روز سفر به نیویورک، پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار آقای «شهبار شریف» نخست وزیر پاکستان، ضمن ابراز خرسندی از دیدار با برادران دینی و همسایگان عزیز جمهوری اسلامی ایران، بر عزم کشورمان برای نهایی و اجرایی کردن همه توافقات سفر رئیس جمهور فقید ایران به پاکستان تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به ایده خود برای ایجاد یک شبکه گسترده ارتباطی ریلی و جاده‌ای میان کشور‌های منطقه، برای تسهیل تبادلات و مراودات میان مردم گفت: اجرای این ایده نیازمند طرح و برنامه جامعی است که همه مقتضیات امنیتی، سیاسی، اقتصادی و ارتباطی در آن لحاظ شده باشد. این طرح می‌تواند باعث تسریع رشد و پیشرفت و هر چه نزدیک‌تر شدن مردم منطقه به یکدیگر شده و منافع همه کشور‌ها را تامین کند.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه اگر ما مسلمانان طبق دستور خدا، کتاب و پیامبر خود، واقعا برادرانه کنار هم بودیم و اختلاف و تفرقه نداشتیم، امروز رژیم صهیونیستی جرات نداشت اینگونه جنایت کند، افزود: صهیونیست‌ها و حامیان آنها در سایه چند دستگی میان مسلمانان است که اینگونه گستاخانه مرتکب جنایت می‌شوند. ضرورت دارد در اقدامی مشترک و با همکاری جمعی از هر امکانی برای اعمال فشار در راستای توقف جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور فقید ایران توافقات بسیار خوبی میان دو کشور حاصل شد و کاملا اطمینان داریم که با انتخاب شایسته شما می‌توانیم اجرای این توافقات را ادامه و روابط فیمابین را بیش از پیش گسترش دهیم، اظهار داشت: صادقانه آماده همکاری با جنابعالی برای ارتقای هر چه بیشتر روابط فیمابین هستیم.

وی به تشدید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان اشاره و خاطرنشان کرد: وضعیت غزه و لبنان نگرانی عمیق و مشترک ما و شما و همه مردم جهان است. حملات اخیر اسرائیل به لبنان ثابت می‌کند که نتانیاهو هیچ قصدی برای توقف جنایاتش ندارد و حتی به دنبال گسترش درگیری‌ها در تمام منطقه است. قطعا این اتفاقات در سایه ضعف و تفرقه در جهان اسلام است و باید تلاش کنیم که اختلافات را کنار گذاشته و به عنوان یک پیکر واحد در مقابل این رژیم و حامیانش بایستیم.

روسای جمهور دو کشور همچنین توافق کردند که کارگروهی مشترک زمینه‌های گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری و نیز رفع مشکلات پیش‌روی خط لوله گاز میان دو کشور را بررسی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->