فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سعید صادقی در ترکیب پرسپولیس جای گرفت؟

  • کد خبر: ۲۹۱۰۵۱
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
سعید صادقی در ترکیب پرسپولیس جای گرفت؟
گاریدو دربی را برد تا در موضع یک سرمربی برنده امروز در تمرین با صادقی صحبت کرده و به او اطمینان خاطر بدهد که با توجه به تعداد بازی‌های زیاد باقی مانده در طول فصل قطعا به او بازی خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید صادقی هافبک تکنیکی پرسپولیس که قبل از دیدار با استقلال به خاطر بازی نکردن در ترکیب ثابت با گاریدو دچار اختلاف نظر شده بود در نهایت در گفتگویی که با سرمربی خود داشت مشکلات را حل و فصل کرد.

سعید صادقی یکی از بازیکنانی بود که امیدواری‌های زیادی به حضور ثابت در ترکیب سرخپوشان داشت. اما از ابتدای فصل متر در ترکیب ثابت سرخ‌ها قرار گرفت و البته هر وقت به عنوان بازیکن ذخیره به میدان آمد عملکرد خوبی داشت.

همین موضوع باعث شده بود تا او بخواهد در ترکیب اصلی پرسپولیس به میدان برود، اما گالیدو در چند نوبت فرشاد احمدزاده و حتی وحید امیری را به جای او جایگزین کرد.

در تمرینات آماده سازی قبل از دربی گاریدو متوجه نارضایتی صادقی شد و حتی صادقی در یکی از جلسات تمرینی نیز شرکت نکرد تا گاردیو او را برای بازی با استقلال از لیست ۲۰ نفره تیمش خط زد. آن هم در شرایطی که اوستون اورونوف را هم در اختیار نداشت.

گاریدو دربی را برد تا در موضع یک سرمربی برنده امروز در تمرین با صادقی صحبت کرده و به او اطمینان خاطر بدهد که با توجه به تعداد بازی‌های زیاد باقی مانده در طول فصل قطعا به او بازی خواهد رسید.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->