جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

مورایس: استقلال تاجیکستان را نمی‌شناسم

  • کد خبر: ۲۹۱۵۶۳
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
مورایس: استقلال تاجیکستان را نمی‌شناسم
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: به اطلاعات و فیلم بازی‌های استقلال تاجیکستان دسترسی نداشتیم، اما تمام تلاش‌مان را برای پیروزی خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ژوزه مورایس در نشست خبری پیش از بازی سپاهان ایران - استقلال تاجیکستان در هفته دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ اظهار داشت: هفته دوم مسابقات آسیایی و بازی خانگی مقابل هواداران‌مان است و همه انتظار کسب سه امتیاز را داریم.

وی در ادامه افزود: اخیرا لیگ‌های آسیایی سازماندهی بهتری پیدا کرده است و تیم‌های باکیفیتی در آن حضور دارند. تنها مشکل این است که اطلاعاتی از تیم استقلال تاجیکستان در اختیار نداریم، فقط می‌دانیم آنها از بازیکنان باکیفیتی از جمله برخی بازیکنان خارجی خوبی که در اختیار دارند، بهره می‌برند و بازی سختی خواهیم داشت، اما همه تلاش‌مان را برای پیروزی انجام می‌دهیم.

سرمربی تیم فوتبال راجع به اُفت این تیم در مسابقات اخیر خاطر نشان کرد: دلیل خاصی ندارد، فوتبال برد و باخت و مساوی دارد و هر روز در حال پیشرفت هستیم و بازیکنان جدید هم به هماهنگی بیشتری با تیم رسیده‌اند.

مورایس درباره جدال فردا و میزان شناخت‌شان از استقلال تاجیکستان گفت: فقط می‌دانیم تیم خوبی هستند و آماده برای رویارویی با آنها هستیم. در نهایت و در هنگام بازی مشخص می‌شود کدام تیم سطح آمادگی بیشتر و بهتری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->