تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد

  • کد خبر: ۲۹۱۹۶۱
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی، قاطعانه و شجاعانه بود و نشان از آمادگی کامل ایران داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درباره پاسخ قاطعانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ترور‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی توسط موشک‌های بالستیک گفت: این اقدام در ادامه عملیات وعده صادق و برخورد شجاعانه، قاطعانه و قهرمانانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به منظور تنبیه رفتار رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: پیش از این وعده پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی داده شده بود و برای اثبات این موضوع مبنی بر اینکه ما به اجرای وعده صادق پایبند هستیم، این عملیات شامگاه سه شنبه انجام شد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات انجام شده فقط بخشی از طراحی صورت گرفته شده است، گفت: چنانچه رژیم صهیونیستی و باند قاتل و جنایتکار آن خطایی مرتکب شوند و همچنان این مسیر اشتباه را طی کنند، پاسخ‌های بعدی و موج بعدی عملیات، بدون شک سایر سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: در این مرحله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اماکن نظامی مقر‌های نیرو‌های وابسته به رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. اما اگر خطایی از سوی صهیونیست‌ها سر بزند، سایر سرزمین‌های اشغالی و هر نقطه‌ای که جنایتکاران صهیونیست در آن پناه گرفته باشند، با شدت و قدرت بیشتری مورد حمله قرار می‌گیرد.

عزیزی با بیان اینکه صهیونیست‌ها باید از عملیات سپاه درس بگیرند، گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد و با پشتیبانی مردم عزیز و دعای خیر آنها هر اقدام دیگری را بر اساس همین تدابیر و اندیشه‌هایی که حاکم است اجرایی خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس درباره میزان خسارت وارده به سرزمین‌های اشغالی اظهار داشت: هر عملیاتی نیازمند ارزیابی است، اما گزارش‌های دریافتی حکایت از موفقیت قابل توجه عملیات دارد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی از لایه‌های مختلف پدافندی برخوردار است، یادآور شد: علاوه بر آمریکا و کشور‌های اروپایی، برخی از کشور‌های همراه وهمسو با رژیم صهیونیستی از پدافند این رژیم پشتیبانی کردند ولی موفقیت بی نظیری در این عملیات از سوی جمهوری اسلامی ایران شاهد بودیم.

عزیزی خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از سیستم پدافندی رژیم صهیونیستی در این عملیات مورد هدف قرار گرفت و نابود شد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه شنبه شب ۱۰ مهر ۱۴۰۳ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را مورد هدف قرار داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->