آغاز مرمت ۱۷ بنای تاریخی در خراسان رضوی پاییز امسال گرم‌ترین و خشک‌ترین فصل ۵۷ سال اخیر ایران و خاورمیانه ریسک‌پذیری آگاهانه در زندگی هشدار سازمان هواشناسی برای خشکسالی شدید در سال جاری | وضعیت سدهای مهم مشهد وخیم است اعلام برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت روز دانش‌آموز در مشهد و استان + جزئیات زمان‌بندی و محل برگزاری جشن‌ها بیش از ۸۵ درصد نوجوانان ایرانی حداقل در یک شبکه اجتماعی عضویت دارند پیشگیری و غربالگری هپاتیت‌ها، کلید حفظ سلامت کبد و خانواده افراد فاقد بیمه درمانی روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند تشخیص دیرهنگام اختلال تنگی نخاع، عوارض جدی در بر دارد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی درباره آب‌نبات‌های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد
سرخط خبرها

نواخته شدن زنگ «آغاز نصرالله» در تمامی مدارس کشور (۱۱ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۱۹۶۷
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
نواخته شدن زنگ «آغاز نصرالله» در تمامی مدارس کشور (۱۱ مهر ۱۴۰۳)
به گفته معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، امروز (چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زنگ «آغاز نصرالله» در تمامی مدارس کشور نواخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورثانی، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید به شهید مرده نگویید، بلکه زنده است و در نزد خداوند متعال در حال ارتزاق است گفت: اعتقاد ما این است با شهادت سیدحسن نصرالله، نصر الهی و نصرت الهی بیشتر خواهد شد و راه سیدحسن اتفاقاً آغازی دوباره خواهد داشت.

وی با بیان اینکه زنگ «آغاز نصرالله» امروز در تمامی مدارس کشور با اولویت مدارس ابتدایی و متوسطه اول نواخته خواهد شد، افزود: زنگ «آغاز نصرالله» متفاوت است با بقیه زنگ‌هایی که در مدارس داریم. زنگ آغاز سال تحصیلی، زنگ استکبارستیزی و زنگ انقلاب را در برنامه سال تحصیلی داریم، اما زنگی که امروز داریم از نوع بصیرت، آگاهی‌بخشی و محتوایی برای دانش‌آموزان است.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه محتوای آماده‌شده به صورت چندرسانه‌ای و متنی در اختیار معلمان سراسر کشور قرار گرفته است، ادامه داد: یکی از نکاتی که امروز با آن مواجه هستیم این است که از امروز به بعد یا از بعد از شهادت سیدحسن نصرالله، دانش‌آموزان ما بیشتر دنبال سیدحسن هستند که این شخصیت کی بوده و چه شخصیتی داشته که اسرائیل ۸۵ تن بمب بریزد که شهید را به شهادت برساند و باید بچه‌ها با این شهید آشنا شوند.

سرود «نسل آرمانی ۲» هفته آینده آماده خواهد شد

پورثانی با بیان اینکه بعد از شهادت حاج قاسم دانش آموزان در مدرسه بیشتر با حاج قاسم آشنا شدند گفت: امروز همه دانش آموزان این قهرمان جهانی را می‌شناسند، دانش‌آموز نیز امروز مطالبه شناخت بیشتر سید حسن را دارند و اتفاقی که امروز در زنگ «آغاز نصرالله» انجام خواهد شد این است که یک آگاهی بخشی نسبت به سید حسن برای دانش آموزان انجام شود، برنامه‌های بسیار متنوعی برای جریان مقاومت در آموزش و پرورش در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه روز گذشته در میدان فلسطین تهران ۱۵ هزار دانش‌آموز و همکار فرهنگی تجمع کردند، افزود: دیروز تجمع بسیار پرشکوهی در شهر تهران برگزار شد و تا ۱۳ آبان که چله و اربعین شهادت سید حسن خواهد بود، ما یک چله بصیرت افزایی و آشنایی دانش آموزان با جبهه مقاومت را داریم، سرود «نسل آرمانی ۲» در هفته آینده آماده خواهد شد و دانش آموزان در مدارس انجام خواهند داد، پویش «آخراشه» به عنوان یکی از پویش‌های خوب وزارت آموزش و پرورش از دو روز گذشته شروع شده و دانش آموزان آثار فرهنگی، آثار هنری خود را در کلاس، در محله و در منزل تولید می‌کنند و برای ما ارسال می‌کنند که در روز‌های آینده این رویداد به صورت حضوری توسط دانش آموزان هنرمند و تقدیم آن به عزیزان ما در لبنان و فلسطین انجام خواهد شد.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش که در برنامه‌ای تلویزیونی صحبت می‌کرد، در خاتمه سخنان خود با بیان اینکه تجمع‌های دانش‌آموزی و برنامه بزرگ یاوران انقلاب از روز شنبه به طور متناوب در استان‌های مختلف کشور انجام خواهد شد اظهار کرد: در کشور لبنان کشافه المهدی و کشافت المصطفی داریم که در امر تربیت مشغول هستند، در کشور ایران نیز تشکل‌های دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی و سازمان دانش‌آموزی وجود دارد، یک فعالیت بسیار ویژه توسط سازمان دانش‌آموزی جمهوری اسلامی در حال آماده سازی است که در آن به دو زبان فارسی و عربی دانش آموزان برنامه‌ای را تولید خواهند کرد و با دانش آموزان در لبنان ارتباط برقرار خواهند کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->