رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا بهم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

رونمایی سهراب از مهرداد در لیگ برتر| محمدی مهاجم راس استقلال مقابل رحمتی

  • کد خبر: ۲۹۲۱۰۵
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
رونمایی سهراب از مهرداد در لیگ برتر| محمدی مهاجم راس استقلال مقابل رحمتی
احتمال دارد سهراب بختیاری‌زاده از مهرداد محمدی به عنوان مهاجم راس در بازی با هوادار استفاده کند. محرومیت محمدی در لیگ برتر به پایان رسیده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برخی معتقدند اگر مهرداد محمدی از ابتدای فصل می‌توانست در ترکیب استقلال قرار بگیرد، هرگز نکونام به سمت‌های در‌های خروجی باشگاه استقلال سوق داده نمی‌شد و میانگین امتیازی این تیم بهتر بود. این ادعا با توجه به آمادگی که محمدی در لیگ گذشته داشت و فصل را با دبل مقابل پیکان به پایان رساند، ادعای غلطی نیست و چه بسا اگر مهرداد از ابتدای لیگ بیست و چهارم در ترکیب استقلال قرار می‌گرفت اوضاع و احوال نکونام اکنون طور دیگری بود و او امتیازات بیشتری در لیگ داشت و به این زودی از تیم کنار گذاشته نمی‌شد.

 به هرحال اتفاقاتی که بعداز بازی پایانی استقلال مقابل پیکان رخ داد، منجر به اعمال محرومیت شش جلسه‌ای برای مهرداد محمدی شد و این بازیکن در روز‌های اخیر با عفو از جانب کمیته انضباطی مواجه شد و محرومیت شش جلسه‌ای اش به سه جلسه کاهش یافت تا بتواند استقلال را در بازی با هوادار همراهی کند.

 

در واقع بازی با هوادار دیدار رونمایی از مهرداد محمدی خواهد بود و این بازیکن اگر روی فرم بدنی مطلوب باشد و سهراب بختیاری‌زاده بتواند از توانایی محمدی به نحو مطلوبی بهره بگیرد، در اولین قدم برای استقلال بازیکن ثمر بخشی خواهد بود. محمدی حتی می‌تواند در بازی با هوادار به عنوان مهاجم راس بازی کند و خلاء مهاجمان گل نزن را در استقلال پر کند چرا که نه بلانکو و نه رمضانی انتظارات را به خوبی برآورده نکرده‌اند و با وجود فرصت‌هایی که از سوی کادر فنی سابق استقلال دراختیارشان قرار، اما نتوانستند به بازیکنانی محوری در راس پیکان هجومی آبی‌ها تبدیل شوند.

 محمدی بازیکنی است که ظرفیت کافی برای بازی به عنوان مهاجم نوک را دارد و اگر بختیاری‌زاده از این بازیکن به عنوان مهاجم راس استفاده کند، به احتمال زیاد نتیجه مطلوبی عایدش خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->