اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است
سرخط خبرها

رونمایی سهراب از مهرداد در لیگ برتر| محمدی مهاجم راس استقلال مقابل رحمتی

  • کد خبر: ۲۹۲۱۰۵
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
رونمایی سهراب از مهرداد در لیگ برتر| محمدی مهاجم راس استقلال مقابل رحمتی
احتمال دارد سهراب بختیاری‌زاده از مهرداد محمدی به عنوان مهاجم راس در بازی با هوادار استفاده کند. محرومیت محمدی در لیگ برتر به پایان رسیده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برخی معتقدند اگر مهرداد محمدی از ابتدای فصل می‌توانست در ترکیب استقلال قرار بگیرد، هرگز نکونام به سمت‌های در‌های خروجی باشگاه استقلال سوق داده نمی‌شد و میانگین امتیازی این تیم بهتر بود. این ادعا با توجه به آمادگی که محمدی در لیگ گذشته داشت و فصل را با دبل مقابل پیکان به پایان رساند، ادعای غلطی نیست و چه بسا اگر مهرداد از ابتدای لیگ بیست و چهارم در ترکیب استقلال قرار می‌گرفت اوضاع و احوال نکونام اکنون طور دیگری بود و او امتیازات بیشتری در لیگ داشت و به این زودی از تیم کنار گذاشته نمی‌شد.

 به هرحال اتفاقاتی که بعداز بازی پایانی استقلال مقابل پیکان رخ داد، منجر به اعمال محرومیت شش جلسه‌ای برای مهرداد محمدی شد و این بازیکن در روز‌های اخیر با عفو از جانب کمیته انضباطی مواجه شد و محرومیت شش جلسه‌ای اش به سه جلسه کاهش یافت تا بتواند استقلال را در بازی با هوادار همراهی کند.

 

در واقع بازی با هوادار دیدار رونمایی از مهرداد محمدی خواهد بود و این بازیکن اگر روی فرم بدنی مطلوب باشد و سهراب بختیاری‌زاده بتواند از توانایی محمدی به نحو مطلوبی بهره بگیرد، در اولین قدم برای استقلال بازیکن ثمر بخشی خواهد بود. محمدی حتی می‌تواند در بازی با هوادار به عنوان مهاجم راس بازی کند و خلاء مهاجمان گل نزن را در استقلال پر کند چرا که نه بلانکو و نه رمضانی انتظارات را به خوبی برآورده نکرده‌اند و با وجود فرصت‌هایی که از سوی کادر فنی سابق استقلال دراختیارشان قرار، اما نتوانستند به بازیکنانی محوری در راس پیکان هجومی آبی‌ها تبدیل شوند.

 محمدی بازیکنی است که ظرفیت کافی برای بازی به عنوان مهاجم نوک را دارد و اگر بختیاری‌زاده از این بازیکن به عنوان مهاجم راس استفاده کند، به احتمال زیاد نتیجه مطلوبی عایدش خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->