افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود مدارس و دانشگاه‌های این استان تا پایان هفته مجازی شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد
سرخط خبرها

تاکید معاون رئیس جمهور بر نقش زنان در مدیریت تعادل بین کار و زندگی

  • کد خبر: ۲۹۲۱۷۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۴
تاکید معاون رئیس جمهور بر نقش زنان در مدیریت تعادل بین کار و زندگی
معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده بر نقش کلیدی زنان در عرصه‌های تخصصی و مدیریت تعادل بین کار و زندگی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در نشست مشترک با سخنگوی دولت در جریان مسائل و دغدغه‌های زنان عضو سازمان نظام مهندسی قرار گرفت و حضور پررنگ زنان در عرصه‌های تخصصی و حرفه‌ای را نمادی از توانایی و پتانسیل زنان در جامعه و در حوزهٔ مهندسی عنوان کرد.

وی گفت: حضور زنان در رشته‌های مهندسی نه تنها افتخاری برای کشور، بلکه پیامی است که نشان می‌دهد زنان در هر عرصه‌ای قادرند تحولی عظیم ایجاد کنند.

بهروزآذر به ضرورت تقویت و حمایت وجود زنان در جایگاه‌های متنوع تخصصی و مدیریتی، اشاره کرد و افزود: حضور زنان در رشته‌های مختلف، از عمران و معماری گرفته تا مهندسی برق و مکانیک، نشانگر قدرت و گستردگی دیدگاه‌های زنان در این حوزه و به نفع جامعهٔ مهندسی است و راه را برای پیشرفت‌های بزرگتر و خلاقانه‌تر باز می‌کند.

به گفته وی، زنان به عنوان معماران، طراحان و مهندسان می‌توانند نقشی کلیدی در ایجاد و طراحی فضا‌های دوستدار کودک و خانواده ایفا کنند، زیرا دیدگاه و تجربهٔ زیستهٔ آنان در درک نیاز‌های کودکان و خانواده‌ها بسیار غنی و ارزشمند است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: از آنجایی که بسیاری از زنان خود مادر هستند یا تجربه‌های نزدیکی با فرزندان دارند، این موضوع به آنها این امکان را می‌دهد تا فضا‌هایی طراحی کنند که ایمن بوده و الهام‌بخش رشد جسمی و ذهنی کودکان باشد.

وی خطاب به حاضرین نشست گفت: شما زنان مهندس حاضر در این جمع، به عنوان سفیران پیشرو دو مأموریت اساسی بر عهده دارید: اول، مسائل و نیاز‌های زنان در حرفه و تخصص خود را شناسایی و به ما منتقل کنید تا بتوانیم برای رفع آنها تسهیل‌گری لازم را انجام دهیم. دوم، با دقت به مشکلات و چالش‌های زنان و خانواده‌هایی که از خدمات شما بهره‌مند می‌شوند، توجه کنید و راهکار‌های عملی برای حل آنها پیشنهاد دهید. این دو رویکرد، گامی مؤثر برای بهبود وضعیت زنان و خانواده‌ها در جامعه و رشد متوازن و عادلانه خواهد بود.

بهروزآذر ارتقای موقعیت زنان در محیط‌های کاری و تخصصی را یکی از اهداف معاونت زنان و خانواده در دولت دانست و گفت: ما متعهدیم که حمایت‌های لازم را برای شما فراهم کنیم تا بتوانید به قله‌های بلندتری در مسیر حرفه‌ای خود برسید. ایشان در ادامه به تقویت آموزش‌های مهندسی برای دختران و ایجاد فرصت‌های برابر شغلی اشاره کرد و گفت تلاش ما این است که زنان بتوانند در محیط‌هایی بدون تبعیض و با امکانات کافی به موفقیت دست یابند و استعداد‌های خود را به بهترین نحو رشد دهند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین با اشاره به نقش‌های مختلف زنان در زندگی‌شان، به اهمیت حفظ تعادل بین کار و زندگی اشاره کرد و گفت: از برنامه‌های دولت، ایجاد شرایط مناسب برای زنان است تا بتوانند در کنار پیشرفت شغلی، از فرصت‌های مناسب برای رشد شخصی و خانوادگی و تجربه شیرین مادری بهره‌مند شوند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز در این نشست با اشاره به جریان‌سازی زنان در جامعه، گفت: زنان برای جامعه، جامعه برای زنان و زنان برای توسعه می‌توانند موثر باشند. مهاجرانی همچنین بر ضرورت شبکه‌سازی و ایجاد شبکه‌های ارتباطی کارا میان زنان تاکید کرد. همچنین در ادامهٔ نشست، زنان مهندس دغدغه‌ها و مسائل خود را به ویژه در حوزهٔ حق‌الزحمه مهندسان و لزوم بازنگری در قوانین ایمنی ساختمان‌ها و راهکار‌های پیشرو مطرح کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->