قیمت امروز پول افغانی (۱۹ آبان ۱۴۰۴) طهوریان‌عسکری: رویکرد دوره ششم مدیریت شهری، رفع کاستی‌های مناطق کم‌برخوردار است تداوم آلودگی هوای مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | نفس گروه‌های حساس تنگ است معاون شهردار مشهد مقدس: به‌زودی از فضای آموزشی جدید در بوستان «جهان‌شهر» بهره‌برداری می‌شود انجام بیش از ۷ میلیون و ۷۹۲ هزار سفر از طریق خطوط مترو مشهد در مهرماه ۱۴۰۴ اجرای کامل قانون عوارض آلایندگی در مشهد از ابتدای آذرماه عبور شهرداری مشهد از سال سخت مالی با ۸ راهبرد جدید| سازمان‌های شهرداری از هزینه‌محوری به درآمدزایی رسیدند + فیلم درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد| افزایش ساعات سرویس دهی فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است
سرخط خبرها

اقتدار لایزال انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۲۹۲۱۹۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱
اقتدار لایزال انقلاب اسلامی
ما توانمندیم. دست به زانوی خود داریم و توانایی‌مان به لطف خدا از بازوی خود ماست. نه قدرتمان عاریه‌ای است و نه تکیه به بازوی دیگری داریم.

ما توانمندیم. دست به زانوی خود داریم و توانایی‌مان به لطف خدا از بازوی خود ماست. نه قدرتمان عاریه‌ای است و نه تکیه به بازوی دیگری داریم. خودمان هستیم؛ ایران بزرگ با اقتداری درون‌زا. با قدرتی که از ایمان مستحکم مردممان به قدرت لایزال الهی سرچشمه می‌گیرد. اگر رجز می‌خوانیم، به رستمِ نهادینه‌شده در باور ملی‌مان تکیه داریم. اگر رجز را مکرر در مکرر تکرار می‌کنیم، به هیبت حیدری است که ایمانمان را و مکتبمان را، متمایز می‌کند.

ما ایران هستیم؛ کشوری بزرگ که یک شهروندش را هم نباید تهدید کرد، چه رسد همه مردمانش را. ما را پیش‌از‌این آزموده‌اند و نتیجه را دیده‌اند؛ پس عقلی اگر در سر داشته باشند، نباید با ایران درگیر شوند. پایشان گیر می‌کند. به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب، «یکی بزنند، ده تا می‌خورند.» دوره بزن‌در‌رو تمام شده است. 

این را در عملیات غرور‌آفرینِ وعده صادق ۱ و۲ به چشم جهانیان کشیدیم. اینکه می‌گوییم عملیات غرور‌آفرین، فقط حرف و باور ما نیست. این را می‌شد از نگاه و لبخند مظلومان فلسطین و لبنان هم خواند، از الله‌اکبر‌هایی که از جانشان برمی‌خاست هم شنید. ما غرور مسلمانان به ستم گرفتار‌شده را احیا کردیم. غرور مستضعفان جهان را جانی دوباره بخشیدیم. ما کارستانی ساختیم که ستون غیرت ملل به ستم‌گرفتار‌شده را برپا خواهد کرد. ماجرا فقط حکایت چند‌صد موشک نیست، ما لشکر شک را از باور به توانایی ملل تحت ستم دور کردیم. 

ما مردم را به این یقین رساندیم که بی‌هراس از کدخدا‌های فرعون‌شده و سرپنجه‌های طاعونی‌شان، با تکیه بر خدا می‌توان ناممکن‌ها را به امکانی عملی تبدیل کرد. ما غرور قاب‌شده در گنبد آهنین را فرو ریختیم. ما هژمونی قدرت صهیونیزم و استکبار را توأمان در هم شکستیم. مهم نیست که بعد از این چه خواهند کرد؛ چون مهم‌تر این است که قاطعانه جواب خواهیم داد. مهم این است که همه رشته‌هایی را که به سر میخ زده بودند، پنبه کردیم و میخ را هم چنان به دیوارشان کوبیدیم که جز با ویرانی دیوار نمی‌توانند آن را بیرون بیاورند.

 بیرون هم که آوردند، به‌عنوان میخ آخر باید بر تابوت خودشان ببینند. ما توانمندیم. این را فرزندان سبز‌پوش و خاکی‌پوش و خدا‌باورمان به جهان ثابت کردند. این اقتدار را هم خطی نباید خواند. در شمار موشک‌ها نباید خلاصه کرد که عمق استراتژیک اقتدار انقلاب و ایران و جمهوری اسلامی در گام اول جغرافیای وسیع ایران است؛ از غرب تا شرق و از جنوب تا شمال.

ما هم در شرق، امتداد قدرت ملی را در مشهد با آمادگی نمایندگی می‌کنیم. به دعا در آستان مقدس امام‌هشتم (ع) برای رزمندگانمان پشتوانه می‌سازیم. با هم‌راستایی و هم‌داستانی با هم‌وطنانمان، شکوه یک ملت واحد را به عظمت امت‌واحده گره می‌زنیم. ما توانمندیم؛ توانمند‌تر هم خواهیم شد که یک ملتیم و یک دولت که پشت‌سر رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی‌امر‌مسلمین جهان، جلوه‌های جهاد را نو به نو خلق می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->