آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی

  • کد خبر: ۳۰۱۹۹۷
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۹
خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی
بسیج به بالابلندی خود درخت پرثمری است که میوه‌هایش خود معرف این «شجره طیبه» بوده‌اند و هستند و خواهند بود.

بسیج نیاز به تعریف ندارد. منظور از این تعریف هم زبان به تمجید گشودن است. بسیج به بالابلندی خود درخت پرثمری است که میوه‌هایش خود معرف این «شجره طیبه» بوده‌اند و هستند و خواهند بود. اما بسیج نیاز به تعریف روزآمد دارد؛ به اینکه در چه زمان و مکانی باید با حضور خود گره‌گشایی کند. به تعریف همواره و متناسب با حوزه‌های مأموریت نیاز دارد. یعنی ما نیاز داریم تا با فهمی هدفمند، با خوانشی نو از تفکر بسیجی، در کار خود و گستره اثرگذاری خویش به توفیق برسیم.

چه به این کلام راهبردی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی باور داریم که «عرصه بسیج یک عرصه عمومی است؛ نه مختص یک قشر است، نه مختص یک بخشی از بخش‌های جغرافیایی کشور است، نه مختص یک زمانی دون زمان دیگری است، نه مختص یک عرصه‌ای دون عرصه دیگری است. در همه جاها، در همه مکان‌ها، زمان‌ها، عرصه‌ها و در همه قشرها، این وجود دارد. این معنای بسیج است.» ما هم بر اساس همین درس رهبر و مقتدای خویش، خود را بسیجی و عرصه مدیریت‌شهری را ساحت میدان‌داری اندیشه بسیجی می‌دانیم. 

بر همین اساس، طراحی و تلاش ما این است که از همه ظرفیت‌های دراختیار به گونه‌ای استفاده کنیم که با کمترین هزینه، بیشترین آورده را برای شهر و شهروندان مشهدالرضا (ع)، جهان‌شهر برکت و کرامت، به‌عنوان مجاوران مضجع منور رضوی داشته باشد. در خدمتگزاری به زائر و زیارت به‌عنوان فرصتی سازنده و تربیت‌کننده هم با همین نگاه برنامه‌ریزی می‌کنیم. می‌کوشیم تا حاصل کارمان به دور از شعار، در عرصه عمل گرهی از کار مردم باز کند. ما معتقدیم کاری که «علی الارض» نمود و ظهور خدمتی نداشته باشد، نمی‌تواند و نباید هزینه‌بری داشته باشد. 

ابرنهاد شهرداری مشهدمقدس در ریزبرنامه‌های اجرایی تا کلان‌پروژه‌های جریان‌ساز خود را به رفتار بسیجی ملتزم می‌داند، با این قرائت رهبر معظم انقلاب که در تبیین این مکتب می‌فرمایند «بسیج عبارت است از مجموعه‌ای که در آن پاک‌ترین انسان‌ها، فداکارترین و آماده‌به‌کارترین جوانان کشور در راه اهداف عالی این ملت و برای به‌کمال‌رساندن و به‌خوشبختی‌نائل‌کردن این کشور جمع شده‌اند.» 

در شهرداری نیز همکاران شریف ما متشخص به این شاخصه‌های فهرست‌شده، می‌کوشند تا برای مجاوران آستان مقدس امام‌رئوف (ع) و زائران که میهمانان آقا هستند، امکانات بهتری فراهم کنند. همکاران ما روی زمین تا آخرین خانه محدوده شهری و خدمتی با همین نگاه همت می‌کنند و زیر زمین که از چشم‌ها به دور است نیز با همان اخلاصی کار می‌کنند که شایسته پرورش‌یافتگان مکتب بسیج است. 

ما موفقیت‌های حاصله را میوه این تفکر می‌دانیم و به ساحت شهیدان پیشکش می‌کنیم. کمبود‌ها و به‌توفیق‌نرسیدن‌ها را به حساب خود می‌نویسیم تا در شمار بسیجیان باشیم. عضو همان بسیجی که به فرموده امام‌خمینی (ره)، «شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->