خبرگزاری تاس روسیه: بیش از ۱۵۰ هدف در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت قرار گرفتند نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم آنتونیو گوترش خواستار توقف حملات در منطقه شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید
سرخط خبرها

دیدار نخست وزیر تایلند با رئیس جمهور در دوحه

  • کد خبر: ۲۹۲۲۸۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
دیدار نخست وزیر تایلند با رئیس جمهور در دوحه
مسعود پزشکیان بر اهمیت هم‌افزایی و هم‌صدایی کشورهای آسیایی برای جلوگیری از تنش‌زایی و بحران‌آفرینی رژیم صهیونیستی در منطقه تاکید کرد و گفت: کشورهای آسیایی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای نظیر مجمع گفتگوی همکاری آسیا، باید ضمن جلوگیری از دخالت بیگانگان در منطقه، در توقف این جنایات نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دو روزه به قطر و در حاشیه اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا، در دیدار پائونگ‌ترن شیناواترا نخست وزیر تایلند، روابط طولانی و چهارصد ساله ایران و تایلند را زمینه و بستری مناسب برای افزایش مراودات و ارتباطات میان دو کشور دانست و تصریح کرد: قطعا تشکیل کمیسیون‌ها و کارگروه‌های مشترک میان ایران و تایلند می‌تواند این ارتباطات را به تصمیمات خوبی به نفع دو کشور و دو ملت برساند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود اتفاقات ناگوار در حال وقوع در منطقه ناشی از تجاوزگری رژیم صهیونیستی را که منجر به کشته شدن ده‌ها هزار زن و کودک بی‌گناه در غزه و لبنان شده است، بسیار تلخ، تاسف‌بار و شرم‌آور برای جهان عنوان کرد و افزود: این رژیم زنان و کودکان را به خاک و خون می‌کشد و بیمارستان‌ها و مدارس و اهداف غیرنظامی را با ادعای دفاع از خود بمباران می‌کند و چنین وقایعی در سایه سکوت جامعه بین‌المللی تاسف‌آور است.

پزشکیان بر اهمیت هم‌افزایی و هم‌صدایی کشور‌های آسیایی برای جلوگیری از تنش‌زایی و بحران‌آفرینی این رژیم در منطقه تاکید کرد و گفت: کشور‌های آسیایی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای نظیر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا، باید ضمن جلوگیری از دخالت بیگانگان در منطقه، در توقف این جنایات نقش‌آفرینی کنند.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه باید برای تحقق صلح تلاش کنیم و در صدد ایجاد جهانی بدون خشونت باشیم.

پائونگ‌ترن شیناواترا، نخست وزیر تایلند نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با پزشکیان گفت: نشست‌هایی مانند مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا فرصت بسیار مناسبی است تا مشکلات و دغدغه‌های مشترک‌مان را مورد بررسی قرار دهیم.

نخست وزیر تایلند همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه اظهار داشت: برای ما بسیار غم‌انگیز است که شاهد کشته شدن انسان‌های بی‌گناه باشیم؛ ما خواستار برقراری صلح و امنیت در منطقه و جهان هستیم و برای مشارکت در ایجاد صلح آمادگی داریم.

منبع: پایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->