یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

مراسم گرامیداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلای تهران برگزار شد + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۲۳۷۴
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
مراسم گرامیداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلای تهران برگزار شد + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۳)
مراسم بزرگداشت دبیرکل شهید حزب الله لبنان و همراهان ایشان از سوی حضرت آیت الله خامنه‌ای در مصلای بزرگ تهران برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، از ساعت ۱۰:۳۰ صبح مراسم بزرگداشت حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان از جمله سردار شهید نیل‌فروشان که در حمله موشکی هفته قبل توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، از سوی  رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) آغاز شد.

مردم تهران از ساعات اولیه صبح و چند ساعت قبل تر از برگزاری مراسم، گروه گروه وارد مصلای تهران شدند و فضای مصلی پر از جمعیت است.

اتوبان و خیابانهای اطراف مصلای تهران مملو از جمعیت مشتاق دیدار رهبری است. حجم ورودی به مصلا در حدی زیاد است که جمعیت برای دقایقی در برخی ورودیها در صف می ایستادند.

تراکم حضور مردم و حتی خانواده در محل نماز جمعه به حدی زیاد است که علاوه بر صحن مصلا مترو و خیابانهای اطراف مصلا نیز مملو از جمعیت است.

مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز، سپس احمد بابایی در رثای شهید سید حسن نصرالله و همراهان ایشان شعر خوانی کرد.

در ادامه حسین الاکرف مداح بحرینی مدیحه‌سرائی کرد. همچنین شعار «هیهات منا الذله» در صحن مصلی طنین انداز شد.

سپس مهدی رسولی به مداحی پرداخت و نمازگزاران با مشت‌های گره‌کرده شعار «فریاد خیبر خیبر یا صهیون» و «لعنت الله علی اسرائیل» سر دادند.

قرائت قرآن کریم در مراسم بزرگداشت سید حسن نصرالله

مهدی عادلی قاری قرآن کریم به مناسبت مراسم گرامیداشت شهید سید حسن نصرالله به قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید پرداخت.

شور ابیات محمد رسولی

محمد رسولی شاعر انقلاب اسلامی که اشعارش در دیدار با رهبر انقلاب اسلامی حسابی شورآفرین بود، به خواندن اشعاری درباره مقام شهید سیدحسن نصرالله پرداخت.

فریاد خیبر خیبر جمعیت پرشور حاصر در مصلای تهران

حاضرین در مصلای تهران برای بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله شعار خیبر خیبر یا صهیون سر دارند.

حضور سران قوا در مصلای امام خمینی (ره) تهران

سران قوای سه گانه لحظاتی پیش در صف اول مصلای امام خمینی (ره) تهران حضور یافتند.

ورود رهبر انقلاب اسلامی به مصلای تهران

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی لحظاتی پیش در میان خیل جمعیت حاضر در مصلای تهران حضور یافت.

بخشی از خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران به زبان عربی ایراد خواهد شد

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران، بخشی از خطبه‌ی خود را به زبان عربی خطاب به همه‌ی دنیای اسلام به‌ویژه ملّت عزیز لبنان و فلسطین ایراد خواهند کرد.

مداحی میثم مطیعی در حضور رهبر انقلاب و مردم

میثم مطیعی مداح اهل بیت، از لحظاتی پیش در حال مدیحه سرایی و روضه خوانی در مصلای امام خمینی است.

لحظاتی از حضور رهبر انقلاب به همراه روسای قوا در بزرگداشت شهید نصرالله

تصویری از حضور رهبر انقلاب به همراه رؤسای قوا در بزرگداشت شهید نصرالله را در ادامه مشاهده می کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->