بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

بختیاری‌زاده: هر زمان نخواستند استقلال را ترک می‌کنم

  • کد خبر: ۲۹۲۵۱۶
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
بختیاری‌زاده: هر زمان نخواستند استقلال را ترک می‌کنم
سهراب بختیاری زاده، سرمربی موقت استقلال اعلام کرد هر زمان نخواستند این باشگاه را ترک خواهم کرد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی موقت استقلال اعلام کرد که مدیران استقلال تا هر زمان بخواهند او کار می‌کند و هر زمان که نخواستند از این باشگاه خواهد رفت.

بختیاری‌زاده در این خصوص گفته: خوشحالم که پس از دو دهه به خانه خودم برگشتم و این فرصت نصیبم شد تا در خدمت استقلال و شما هواداران با محبت و پر شور باشم.


 دوران فوتبالم در استقلال به عنوان شاگرد مرحوم منصور پورحیدری و مرحوم ناصر حجازی بخش مهمی از زندگی حرفه‌ای من است و اگر چه در این مدت از استقلال دور بودم، اما من هم مثل شما با این تیم زندگی کرده ام، از بردهایش خشنود شدم و ناکامی هایش مرا مغموم کرده است.

 در این سال‌ها دو یا سه بار این شانس را داشتم که در خدمت استقلال باشم، اما هر بار تصور کردم افراد شایسته دیگری هستند که بیش از من می‌توانند به تیم کمک کنند.

 الان هم بر حسب وظیفه آمدم، چون باید کسی تیم را هدایت کند تا باشگاه در فضایی آرام و به دور از تنش سرمربی خارجی مناسبی برای تیم انتخاب کند هم اکنون بدون هیچ چشمداشتی در خدمت استقلال هستم و هر زمان هم نخواستند میروم، چه بسا با حضور مربی خارجی هم برای ادامه همکاری به توافق نرسم و از تیم جدا شوم.

 استقلال را دوست دارم و عاشق فوتبالم، اما در تمام زندگی ام به هر قیمتی در جایگاهی نمانده ام و مطمئن باشید هرگز روی اصول خودم پا نخواهم گذاشت از بزرگان پیشکسوتان باشگاه و هواداران رخصت می‌طلبم و از همه می‌خواهم در این مسیر دشوار به ما کمک کنند، استقلال در شرایط فعلی نیاز به آرامش دارد و این مهم در سایه همدلی میسر خواهد بود.

 در پایان از همه عزیزانی که در این مدت حمایت یا انتقاد کردند ممنونم و تلاش میکنم بعنوان مسول فنی همراه با بقیه مربیان و بازیکنان و مجموعه تیم استقلال را در مسیر اهدافش پیش ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->