۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت نقدینگی دارو مناسب نیست

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۲
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸
وضعیت نقدینگی دارو مناسب نیست
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ساختمان غذا و دارو فرسوده است گفت: سازمان به ساختمان جدید منتقل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر شرایط دارویی کشور پایدار است گفت: امیدواریم با ادامه تخصیص ارز به این صنعت وضعیت کماکان پایدار باشد و مشکلی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوبی که در دولت قبل رخ داد خرید ساختمان جدید سازمان غذا و دارو است اظهار داشت: ساختمان قبلی سازمان فرسوده بود و به زودی سازمان غذا و دارو به ساختمان جدید نقل مکان خواهد کرد.

محمدی با اشاره به اینکه کمبود‌های دارویی به نسبت سال گذشته به کمترین میزان رسیده است بیان کرد: وضعیت نقدینگی صنعت دارو مناسب نیست و باید نقدینگی صنعت تأمین شود تا بتوانیم کمبود‌ها را مدیریت کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سازمان تلاش کرد تا قیمت‌گذاری متناسب با تورم انجام شود بیان کرد: تلاش کردیم در این راستا آسیبی به مردم و تولیدکنندگان نرسد، در حوزه تجهیزات و شیرخشک نیز وضعیت پایدار است و امیدواریم با کمک دو دستگاه اصلی که سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی هستند اعتبارات بیمه‌ها و دارویار به موقع پرداخت شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->