معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟

  • کد خبر: ۲۹۲۶۰۵
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶
برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟
یک روان‌‎شناس و مشاور کودک، در پاسخ به این سؤال که والدین باید چه راهکار‌هایی را در موقعیت‌های تنش‌زا برای حفظ سلامت روان فرزندان خود انجام دهند، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصیره مقدم‌فر گفت: هنگام شنیدن اخبار سخت، کودکان در نگاه بزرگ‌ترها، به دنبال سرنخ‌هایی هستند که چه فکری می‌کنند و چه احساسی دارند. نمایش شدید احساسات برای کودکان ترسناک است. والدین با حفظ آرامش خود باعث آرامش بیشتری در فرزندانشان خواهند شد.

وی افزود: از فرزندانتان بپرسید که چه چیز‌هایی تقریباً می‌دانند و به چه فکر می‌کنند و چه احساسی دارند. در برابر ترس‌های بیهوده در حین پاسخگویی آرام و منطقی به سوالات فرزندانتان به آنها اطمینان بخشی لازم را بدهید. همچنین قرار گرفتن فرزندانتان در معرض گزارش‌ها و واکنش‌های هیجان انگیز چه از سوی رسانه‌ها و چه از سوی اطرافیان را به دقت کنترل کنید.

مقدم فر ادامه داد: عبارات و حرف‌های والدین اعتقادات و باور‌های کودکان را شکل می‌دهد بنابراین مراقب افکار منفی خود باشید و از گفتن جزئیات تلخ مخصوصاً برای کودکان با سنین کم خودداری کنید و در حد فهم و متناسب با سن فرزندانتان برای آنها در مورد اتفاقات توضیح دهید.

وی افزود: به فرزندان خود آموزش دهید که اخبار در مورد اتفاقات در جریان را از کسانی که دوستشان دارند و حامی و نگران سلامتی آنها هستند، مثل پدر و مادر باید بپرسند.

این روانشناس و مشاور کودک تاکید کرد: گام بعدی تمرکز کردن روی نکات مثبت و شناسایی کمک کنندگان و در مورد اینکه چه کسانی به قربانیان یک فاجعه کمک می‌کنند و چه کار‌هایی انجام می‌دهند صحبت کنید. این اطمینان دهی، به کودکان آرامش خاطر می‌دهد که در شرایط اضطراری افرادی هستند که از ما مراقبت می‌کنند.

وی افزود: کار‌های روزمره و عادات خود را حفظ کنید. وقتی کودکان روتین ثابت برای خوابیدن، رفتن به مدرسه، خوردن وعده‌های غذایی داشته باشند نشان دهنده این است که حتی زمانی که اتفاق بدی می‌افتد همه چیز باید خوب پیش برود و به کودکان یاد می‌دهیم که خودمراقبتی بسیار اهمیت دارد.

مقدم فر در آخر گفت: اگر فرزندان شما در بحران‌ها با مشکلاتی از جمله اختلال خواب، کج خلقی، ترس و یا ناراحتی جسمی رو به رو شدند سعی کنید فرزندان خود را آرام کنید و اگر این تغییرات ادامه پیدا کرد با پزشک اطفال یا از یک روانشناس متخصص کودکان کمک بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->