ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

اعلام گزینه نهایی مجمع نمایندگان خراسان رضوی برای استانداری به وزیر کشور

  • کد خبر: ۲۹۲۶۹۹
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶
اعلام گزینه نهایی مجمع نمایندگان خراسان رضوی برای استانداری به وزیر کشور
سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی با تشریح جلسه اخیر این مجمع با وزیر کشور، گفت: این مجمع گزینه نهایی خود برای تصدی استانداری خراسان‌رضوی را به وزیر کشور اعلام کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احسان عظیمی‌راد اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان به اهمیت خراسان‌رضوی و چالش‌های این استان در حوزه‌های راه و حمل‌ونقل، نابسامانی اتباع، مشکلات مرزی و پایانه‌ها، توجه به مشهد به‌عنوان کلان‌شهری ملی و تسهیل زیارت اشاره کردند؛ همچنین نمایندگان شهرستان‌های مختلف به طرح دغدغه‌های حوزه انتخابیه خود در زمینه‌های کشاورزی، دام‌پروری، کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و مسائل دانشگاه‌ها پرداختند.

حل بخش زیادی از مشکلات استان در گرو انتخاب استاندار کارآمد

وی افزود: جمع‌بندی صحبت‌های مطرح‌شده این بود که تعیین استاندار و فرمانداران جدید نقشی اساسی در حل این چالش‌ها دارد. نمایندگان در این جلسه تأکید کردند که اگر فردی در شأن و تراز خراسان‌رضوی برای استانداری انتخاب شود و از تعامل خوبی با نهاد‌هایی از جمله آستان‌قدس، شورا‌های شهر و مجمع نمایندگان برخوردار باشد، بخشی زیادی از مشکلات استان حل خواهد شد. چنین استانداری قطعا فرماندارانی قوی را هم برای شهرستان‌ها انتخاب خواهد کرد؛ لذا درخواست نهایی همه نمایندگان از وزیر کشور انتخاب فردی شایسته برای استانداری خراسان‌رضوی بود.

سخنگوی مجمع نمایندگان خراسان‌رضوی با بیان اینکه استاندار باید مورد‌قبول همه جریانات سیاسی استان باشد، تصریح کرد: در حقیقت استاندار باید بتواند شعار وفاق ملی دولت چهاردهم را محقق کند و با برقراری تعامل مناسب با نهاد‌های کشوری از جمله وزارتخانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی و... حق خراسان‌رضوی را استیفا کند.

رویکرد‌های سیاسی عامل انتخاب استاندار نباشد

عظیمی‌راد بیان کرد: در این جلسه چالش‌های استان و دغدغه‌های مردم را مطرح کردیم و وزیر کشور هم نکات ما را شنید؛ اما اینکه تا چه حد منجر به اقدامی عملی شود، در آینده مشخص خواهد شد. مهم‌ترین اقدام مورد‌انتظار، تعیین استانداری قوی است. اگر فردی ضعیف برای استانداری خراسان‌رضوی انتخاب شود، نشان می‌دهد یا دولت به اهمیت استان پی نبرده، یا وجود برخی رویکرد‌های سیاسی منجر به این انتخاب شده است. در‌واقع تعیین استاندار گام نخست است که میزان اهمیت خراسان‌رضوی برای دولت را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: ما پیش‌تر شش گزینه را برای استانداری انتخاب و به وزارت کشور ارسال کردیم و در جلسه با وزیر کشور، نمایندگان از بین این شش نفر، گزینه نهایی خود را اعلام کردند. قرار شده است حتی اگر این گزینه نهایی مد‌نظر دولت نباشد، باز هم فردی دیگر از بین گزینه‌های اعلامی مجمع نمایندگان انتخاب شود. در نهایت هر فردی که به‌عنوان استاندار خراسان‌رضوی منصوب شود، نمایندگان ضمن تعامل با وی، به‌طور جدی از استاندار پیگیر حل مشکلات خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->