تظاهرات گسترده صهیونیست‌های ساکن تل آویو برای مطالبه آتش بس غزه دبیر کل حزب الله لبنان: قادر به شکست رژیم اسرائیل هستیم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای اقتدار در مشهد برگزار شد تمجید سخنگوی وزارت امور خارجه از ارکستر سمفونیک تهران شهادت ۷۲ زن و کودک ایرانی بر اثر حمله رژیم اسرائیل سفیر ایران در چین: هیچ واهمه‌ای از مذاکره نداریم پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی سردشت تاکید پزشکیان بر اهمیت مردمی‌سازی امنیت عامل خرابکاری در بندرانزلی بازداشت شد (۷ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد سفر نتانیاهو به آمریکا با هدف بررسی عادی‌سازی روابط با برخی کشور‌های عربی دستگیری ۵ نفر از عاملان تشویش اذهان عمومی در رودسر گیلان (۷ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف قرار داد (۷ تیر ۱۴۰۴) ادارات دزفول در روز دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) تعطیل خواهند بود صهیونیست‌ها از خوشبینی ترامپ در مورد آتش‌بس در غزه غافلگیر شدند تکرار ادعا‌های ضد ایرانی ترامپ درباره حمله به فردو موشک‌های ایران پشتوانه ۹۰ میلیون جمعیت را به همراه دارد ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۴ نفر از عوامل دخیل در حمله انتحاری امروز خبر داد بن‌بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است
سرخط خبرها

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم وجود ندارد

  • کد خبر: ۲۹۳۸۵۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم وجود ندارد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به تشریح اقدامات نماینده عالی دولت در پایان سه سال فعالیت پرداخت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی طباطبایی امروز، ۲۱ مهرماه، در مراسم تکریم و معارفه استاندار خراسان رضوی که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: استان خراسان رضوی مملو از استعدادها، توانمندی‌ها و امکانات بالقوه است که همه در طول دوران، به توان خود سعی کردند این امکانات را به حالت بالفعل دربیاورند. امیدواریم در این دولت، با توانمندی بیشتر، این مسیر همچنان ادامه پیدا کند و ادامه پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: انقلاب در طی چهارونیم دهه از عمر خود، مسیر خدمت به مردم را طی کرده و هدف انقلاب همین بوده است. انقلاب برای تغییر ارزش‌ها و نگرش‌های دیکتاتورمآبانه شکل گرفت و تغییر نظام ارباب‌رعیتی به ارباب‌رجوعی، حاکمیت مردم‌سالاری دینی و خدمت به مردم اتفاق افتاد.

طباطبایی افزود: مسئولان در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم برای خود قائل نیستند و نخواهند بود و این بالاترین افتخار است. دکتر پزشکیان چند روز پیش فرمودند که ملاک ارزشیابی ما رضایتمندی مردم است؛ در این مسیر گام برمی‌داریم و خواهیم برداشت.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه استان خراسان مملو از استعداد‌ها و سرشار از منابع به ویژه منابع انسانی و منابع طبیعی خداداد است، عنوان کرد: ما در حوزه معدن، جزو برترین‌های کشور هستیم. ذخایر معادن آهن، مس و طلا باید بالفعل‌تر شود. استان در حوزه اقتصادی، زیارت، توریسم درمانی، گردشگری و در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی سرشار از نعمت است.

وی ادامه داد: وجود گروه‌ها، احزاب و افکار مختلف در چهارچوب قانون اساسی از افتخارات خراسان بزرگ است که در کنار هم بر وفاق، وحدت و همدلی زیست دارند. دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی روی کار آمد و خود را به عرصه سیاسی ایران اسلامی معرفی کرد؛ یعنی استفاده از تمام نیرو‌ها و استعداد‌ها و استفاده از استعداد‌های برتر با هدف خدمت به مردم و ارزش‌گذاشتن به مردم که این همان هدف انقلاب اسلامی است.

طباطبایی اضافه کرد: در همین مسیر فرزند خراسان، دکتر مظفری را در استان بزرگ خراسان معرفی کرد. فرزند خراسان، فرزند انقلاب، رزمنده و جانباز دفاع مقدس و خانواده شهید که افتخاری برای خراسان رضوی است. ایشان در کسوت خدمت جدید وارد استان شدند. از سردار نظری تشکر و قدردانی می‌کنم که طی سه سال، زحمات زیادی را در تمام حوزه‌ها به ویژه اقتصادی و زیرساختی، کشیدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->