سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه
سرخط خبرها

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم وجود ندارد

  • کد خبر: ۲۹۳۸۵۳
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم وجود ندارد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به تشریح اقدامات نماینده عالی دولت در پایان سه سال فعالیت پرداخت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی طباطبایی امروز، ۲۱ مهرماه، در مراسم تکریم و معارفه استاندار خراسان رضوی که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: استان خراسان رضوی مملو از استعدادها، توانمندی‌ها و امکانات بالقوه است که همه در طول دوران، به توان خود سعی کردند این امکانات را به حالت بالفعل دربیاورند. امیدواریم در این دولت، با توانمندی بیشتر، این مسیر همچنان ادامه پیدا کند و ادامه پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: انقلاب در طی چهارونیم دهه از عمر خود، مسیر خدمت به مردم را طی کرده و هدف انقلاب همین بوده است. انقلاب برای تغییر ارزش‌ها و نگرش‌های دیکتاتورمآبانه شکل گرفت و تغییر نظام ارباب‌رعیتی به ارباب‌رجوعی، حاکمیت مردم‌سالاری دینی و خدمت به مردم اتفاق افتاد.

طباطبایی افزود: مسئولان در نظام اسلامی ایران، شأنی بالاتر از خدمت‌رسانی به مردم برای خود قائل نیستند و نخواهند بود و این بالاترین افتخار است. دکتر پزشکیان چند روز پیش فرمودند که ملاک ارزشیابی ما رضایتمندی مردم است؛ در این مسیر گام برمی‌داریم و خواهیم برداشت.

معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه استان خراسان مملو از استعداد‌ها و سرشار از منابع به ویژه منابع انسانی و منابع طبیعی خداداد است، عنوان کرد: ما در حوزه معدن، جزو برترین‌های کشور هستیم. ذخایر معادن آهن، مس و طلا باید بالفعل‌تر شود. استان در حوزه اقتصادی، زیارت، توریسم درمانی، گردشگری و در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی سرشار از نعمت است.

وی ادامه داد: وجود گروه‌ها، احزاب و افکار مختلف در چهارچوب قانون اساسی از افتخارات خراسان بزرگ است که در کنار هم بر وفاق، وحدت و همدلی زیست دارند. دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی روی کار آمد و خود را به عرصه سیاسی ایران اسلامی معرفی کرد؛ یعنی استفاده از تمام نیرو‌ها و استعداد‌ها و استفاده از استعداد‌های برتر با هدف خدمت به مردم و ارزش‌گذاشتن به مردم که این همان هدف انقلاب اسلامی است.

طباطبایی اضافه کرد: در همین مسیر فرزند خراسان، دکتر مظفری را در استان بزرگ خراسان معرفی کرد. فرزند خراسان، فرزند انقلاب، رزمنده و جانباز دفاع مقدس و خانواده شهید که افتخاری برای خراسان رضوی است. ایشان در کسوت خدمت جدید وارد استان شدند. از سردار نظری تشکر و قدردانی می‌کنم که طی سه سال، زحمات زیادی را در تمام حوزه‌ها به ویژه اقتصادی و زیرساختی، کشیدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->