بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
سرخط خبرها

حذف تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور در اصلاحات مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست

  • کد خبر: ۲۹۲۷۲۰
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
  • ۱
حذف تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور در اصلاحات مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد، گفت:، اما تأثیر قطعی لغو نمی‌شود و این قطعی است، هیچ تغییری نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه آیین استقبال از نودانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان و درجمع خبرنگاران درباره نارضایتی دانش‌آموزان نسبت به امتحانات نهایی، اظهار کرد: ما درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحقیق میدانی انجام دادیم و بسیاری از دانش‌آموزان راضی هستند. در سفری که دیروز نیشابور و مشهد بودم بسیاری از دانش‌آموزان این مصوبه شورا را تغییر ندهید همین را می‌خواهیم تازه کتاب‌ها را می‌خوانیم و با معلمان ارتباط برقرار کردیم.

وی ادامه داد: بنابراین من واقعیتش گزارش آغازین شما را له عنوان دبیر شورا اصلا قبول ندارم این به معنای این است که آزمون نهایی و مصوبه شورا اصلاحاتی نباید انجام دهیم. چند تحقیق میدانی انجام شده است. مرکز پژوهش‌های مجلس انجام داده، جهاد دانشگاهی انجام داده و یک تحقیقی با کمک آموزش و پرورش برای خانواده‌ها انجام می‌دهیم تا مجموع آرا و انظار را ببینیم و اگر لازم است اصلاحیه انجام دهیم. به هر حال در عین اینکه تعلیم و تربیت کشور باید رشد کند، فشار بیش از حد هم به دانش‌آموزان وارد نکنیم. اینها بچه‌های ما هستند و قرار است رشد علمی کنند و باید با یک روش اعتدالی پیش برود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصلاحاتی در دستور جلسه شورا قرارگرفته است، فکر کنم یک ماه آینده در شورا این بحث را مطرح کنیم. بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد، اما تأثیر قطعی لغو نمی‌شود و این قطعی است، هیچ تغییری نمی‌کند. تأثیر قطعی ممکن است در بعضی پایه‌ها اصلاحاتی صورت گیرد. اما اصل مصوبه قطعی است و تغییر نمی‌کند. اعضا باید تغییر دهند و سخنگوی یک دستگاه دیگر بگوید لغو می‌شود یا نمی‌شود. مصوبه از شوراست و فقط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند مصوبه را تغییر دهند.

حجت الاسلام خسروپناه بیان کرد: در بحث اجرا، باید مشکلات اجرا را حل کنیم. سال دوم که اجرا سد مشکلات از سال اول کمتر شد و سال سوم بهتر خواهد شد. مخصوصا با امکانات و فناوری‌های پیشرفته که سازمان ینجش خریداری کرده، بسیار به آموزش و پرورش در اجرایی کردن دقیق‌تر کمک کند.

وی درباره دغدغه المپیادی‌ها برای تاثیر سوابق تحصیل در کنکور عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های بجایی است که این عزیزان دارند و من خودم جلسه متعدد با المپیادی‌ها داشتم و نظرات آنها را شنیدیم مجموع نظرات را جمع کردیم، درحال حاضر نمی‌توانم بگویم به چه جمع بندی مدبرانه‌ای رسیدیم ولی قطعل در اصلاح مصوبه، المپیادی‌ها را در نظر می‌گیریم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ترمیم نمره تصریح کرد: بستگی به وزارت اموزش و پرورش دارد. هر مصوبه‌ای در این باب داشته باشیم، یک باری بر آموزش و پرورش اضافه کردیم. به هر حال وزارت آموزش و پرورش مرجع تشخیص کارشناسی ما هست. تصمیم‌های ما چه قبل و چه بعد‌ها حتما با نظارت و نظر کارشناسانه شورای عالی آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام خسروپناه درباره مصوبات شورا درخصوص دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: هیأت مرکزی جذب مستقل برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفتیم تا یک مقدار سرعت با تسهیل‌گری بیشتری انجام شود. به هر حال فرایند جذب در وزارت علوم و وزارت بهداشت یک کار سنگینی است. شبیه مصوبه‌ای که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دانشگاه آزاد داشته برای دانشگاه فرهنگیان است.

وی ادامه داد: مصوبه استفاده از فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان رشته‌هایی که مورد نیاز آموزش و پرورش از دانشگاه‌های دیگر است که مصوبه‌ای داشتیم. دو سه ترمی که بگذرانند از طریق گزینشی که دانشگاه فرهنگیان خواهد داشت و دوره‌های تربیت معلم بگذرانند جذب شوند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
0
0
به خدا که شما یزید زمان مایید.که هر دفعه بااصرار بر مصوبه ظالمانه تان تن وبدنمون رو به لرزه در میارید.به امید روزی که تاوان این طلم بزرگی که در حقمون می کنید رو خدا ازتون بگیره.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->