شبکه فرسوده توزیع آب به طول ۲۵ کیلومتر در روستا‌های مشهد اصلاح شد احکام مستمری خانواده‌های جان‌باختگان حادثه معدن طبس در خراسان رضوی صادر شد سکته مغزی، دومین علت مرگ در ایرانی‌ها ثبت یک‌ونیم میلیون مراجعه بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی به مراکز درمانی بارش باران در محور مشهد- کلات | کاهش دید افقی رانندگان در محور مشهد- چناران (۷ آبان ۱۴۰۳) کودکان زیر ۵ سال پرخطرترین گروه سنی در بروز مسمومیت‌ها وضعیت نامناسب دستگاه‌های سنجش تراکم استخوان در کشور آخرین وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | آیا تکلیف بازنشستگان حداقل‌بگیر مشخص شد؟ (۷ آبان ۱۴۰۳) تصادف عجیب جلوی کلانتری بولوار توس مشهد! دستگیری عاملان تیراندازی در مراسم عروسی جیرفت جزییات آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد + تصاویر حادثه (یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس در تهران قربانی گرفت| پلیس: ابعاد این حادثه بسیار وسیع است سانحه رانندگی در جاده سنتو + جزییات (۶ آبان ۱۴۰۳) سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی نیشابور منصوب شد ۱۳۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته برف در راه خراسان رضوی| کاهش دید افقی رانندگان درمحور مشهد_کلات (۶ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | تیم ویژه پلیس به دنبال سارقان خشن ملارد (۶ آبان ۱۴۰۳) ماینر‌های قاچاق یک منزل مسکونی در مشهد را به آتش کشید (۶ آبان ۱۴۰۳) تصادف شدید اتوبوس در میدان شهدای تهران یک فوتی و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۳) راه ورسم میزبانی از مسافرانی که به مشهد می‌آیند آمار تلخ ۱۰ هزار تلفات انسانی در تصادفات شش ماه اخیر تصادف خودروی سوخت‌بر در جاده گچین - بندر خمیر ۴ کشته بر جای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۳) حقوق اتباع ایرانی در سایه تحریم‌های اتحادیه اروپا | حقوق‌دانان در مورد تحریم‌های هوایی ایران چه می‌گویند؟
سرخط خبرها

واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست

  • کد خبر: ۲۹۳۲۳۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
واکسن آنفلوانزا زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی نیست
رئیس اداره روابط عمومی مدیریت درمان خراسان رضوی: انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با فیش واریزی دارو‌های دختر خردسالش به روزنامه شهرآرا آمده است تا به صدای مردم بگوید: این روز‌ها هزینه‌های دوا و درمان، کمرشکن است.

فردوسی‌پور می‌گوید: دختر هشت ساله‌ام، به دلیل وضعیت جسمانی‌اش، نیاز به دارو‌های مکمل و تقویتی دارد. از سوی دیگر چنین زمان‌هایی باید واکسن آنفلوانزا تزریق کند تا بتواند پاییز و زمستان بی‌دردسری را پشت سر بگذارد.
او در ادامه از تجربه سال گذشته‌اش می‌گوید و راهنمایی متصدی داروخانه که از او خواسته نسخه دختر کوچکش را پزشک متخصص بنویسد تا دارو‌ها را با بیمه و پرداخت هزینه کمتر دریافت کند.

این بیمه شده تأمین اجتماعی ادامه می‌دهد: امسال نیز توصیه متصدی داروخانه مدنظرم بود و به همین علت دخترم را برای چکاپ ابتدای فصل، پیش پزشک فوق تخصص کودکان بردم و او تشخیص داد که یاسمین باید در کنار دارو‌های دیگر واکسن آنفلوانزا نیز تزریق کند.

اما این پدر جوان با مراجعه به همان داروخانه، با پاسخ دیگری رو‌به‌رو می‌شود که غافل‌گیرش می‌کند. می‌گوید: موقع تسویه‌حساب دارو‌ها که رسید متوجه شدم که همه داروهایش به قیمت آزاد محاسبه شده است. حتی برای واکسن آنفلوانزا قسمت هزینه بیمه، عدد صفر در فاکتور آن درج شده است.

این شهروند گلایه‌اش این است: می‌خواهم بدانم اگر قرار نیست بیمه هزینه این دارو‌ها و واکسن آنفلوانزا، حداقل معادل هزینه ایرانی آن را پرداخت کند، چرا این قدر از حقوق افرادی مثل من بیمه کسر می‌شود؟ 
نکته دیگر آنکه چرا باید هزینه ویزیت پزشک متخصص پرداخت کنم وقتی می‌دانم دارو‌های دخترم، تقویتی است و همان دارو‌ها با هر بار مراجعه به پزشک، تکرار می‌شود؟

این شهروند ادامه می‌دهد: مگر نه این است که دریافت این دارو‌ها به نوعی پیشگیری از بیماری‌های بعدی است و از هزینه‌های اضافی درمان در مراحل بعدی و پیشرفته می‌کاهد؟
درددلش این است: وقتی ایران صاحب دومین فناوری تولید واکسن در دنیاست، این واکسن را همه افراد باید به صورت رایگان دریافت کنند نه اینکه بیمار هزینه چهارصدهزار تومانی برای آن بپردازد.

اظهارات پدر را بی‌کم‌و‌کاست با رئیس اداره روابط عمومی و امورفرهنگی مدیریت درمان خراسان رضوی در میان می‌گذاریم.

رضا خزاعی می‌گوید: ما طبق تعهدات و قوانین بیمه که از مرکز ابلاغ می‌شود، عمل می‌کنیم. اگر مقرر شود هزینه این واکسن یا دارو‌های تقویتی رایگان در اختیار بیمار گذاشته شود، به طورحتم از اختصاص آن به صورت رایگان برای بیمار دریغ نمی‌کنیم.
البته شهروندان این نکته را برای واکسن مورد اشاره نباید از یاد ببرند که انواع واکسن آنفلوانزا اعم از ایرانی و خارجی، جزو تعهدات سازمان تأمین اجتماعی نیست.

اما به گفته «خزاعی» یک گروه از این قاعده مستثنا هستند: کودکان دارای نقص سیستم ایمنی که بیماری فیبروزسیستیک یا (سی اف) دارند که در واقع نوعی اختلال ژنتیکی و ارثی ناشی از جهش در ژن CFTR است. افراد دارای این بیماری خاص که پرونده در سازمان تأمین اجتماعی دارند، می‌توانند این دارو (البته نوع ایرانی و دولتی آن) را رایگان تزریق کنند و دیگر گروه‌ها با پرداخت هزینه می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->