پیکر شهید سید حسن نصرالله کجا دفن می‌شود؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه؛ کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

رئیس سرویس جاسوسی انگلیس: داعش و القاعده احیاشده و بار دیگر اروپا را هدف قرار می‌دهند

  • کد خبر: ۲۹۳۴۸۶
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
رئیس سرویس جاسوسی انگلیس: داعش و القاعده احیاشده و بار دیگر اروپا را هدف قرار می‌دهند
رئیس سرویس جاسوسی انگلیس مدعی شد که حمایت‌های کشورش از اوکراین، لندن را به هدفی برای عوامل روس تبدیل کرده است. او همچنین هشدار داد که داعش و القاعده احیاشده بار دیگر اروپا را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کن مک‌کالوم» رئیس سرویس جاسوسی ام‌آی۵ در یک سخنرانی سالانه درباره تهدیداتی که به ظن او انگلیس با آنها روبروست، روسیه را بالاتر از ایران و چین قرار داد و در عین حال خواستار بودجه بیشتر و هشدار در مورد خطرات اینترنتی شد.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، وی ادامه داد: «نقش پیشرو انگلیس در حمایت از اوکراین به این معنی است که ما در نظر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بزرگ جلوه می‌کنیم و باید منتظر ادامه اقدامات باشیم.»

به ادعای مک‌کالوم، کمک‌های انگلیس به اوکراین، لندن را به هدفی برای روسیه بدل کرده است. به گفته او، کشورش شاهد «خرابکاری و سایر اقدامات» است.

رئیس سرویس جاسوسی ام‌آی۵، نیروی کلیدی لابی‌گری قانون ۲۰۲۳ بود که به آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی انگلیس اختیارات گسترده‌ای اعطا کرد تا با «فعالیت‌های مخرب انجام‌شده توسط عوامل خارجی مانند جاسوسی، خرابکاری یا تلاش برای مداخله» در سیاست این کشور مقابله کنند.

وی همچنین بار دیگر این ادعا را تکرار کرد که انگلیس از سوی «نظام‌های مستبد» که «دموکراسی، خبرنگاران و مدافعان حقوق بشر ما و همچنین اطلاعات حساس» را هدف قرار می‌دهند، در معرض تهدید است.

به ادعای این مقام اطلاعاتی انگلیس، اخراج دسته‌جمعی دیپلمات‌های روسی که از سال ۲۰۲۲ آغاز شد، بی‌سابقه بود و «در توانایی سرویس‌های اطلاعاتی روسیه برای آسیب‌رسانی به غرب ضربه بزرگی وارد کرد، اما ظاهرا مسکو با استخدام افراد نیابتی به صورت آنلاین پاسخ داد.» مک‌کالوم همچنین بار دیگر خواستار «توانایی ردیابی فعالیت آنلاین کسانی شد که به انگلیس آسیب می‌زنند» و آن را «بسیار حیاتی» خواند.

اوایل سال جاری، «بن والاس» وزیر دفاع سابق انگلیس مدعی شد که روسیه مسوول «کارزار‌های روایت‌های نادرست است، دشمنان در این کشور از فضای مجازی برای تفرقه انداختن بین ما، سرقت از ما، جاسوسی از ما و ایجاد تنش در جامعه ما استفاده می‌کنند.»

مک‌کالوم در ادامه اتهام‌زنی‌های خود همچنین مدعی شد که لندن با «افزایش خیره‌کننده» تحرکاتی مثل «ترور، خرابکاری و سایر جنایات» در خاک کشورش مواجه است و بدون سند و مدرک، انگشت‌اتهام را به سمت روسیه و ایران گرفت و مدعی شد که این کشور‌ها برای انجام امور خود نیرو‌هایی را جذب می‌کنند.

وی در ادامه لفاظی‌هایش با بیان این ادعا که ماموران ام‌آی۵ و پلیس انگلیس از سال ۲۰۲۲ تاکنون با ۲۰ توطئه «بالقوه مرگبار» مورد حمایت ایران مقابله کردند، هشدار داد که در صورت تعمیق درگیری‌ها در غرب آسیا، ممکن است ایران اهداف خود را در انگلیس گسترش دهد.

مک کالوم در یک سخنرانی خود با اشاره به «تهدیدات اصلی» علیه انگلیس از سوی کشور‌ها و گروه‌های شبه‌نظامی، مدعی شد که «دولت‌های متخاصم، افراد رادیکالیزه و داعش احیا شده با هم ترکیب شده‌اند تا پیچیده‌ترین و به هم پیوسته‌ترین محیط تهدیدی را که تاکنون داشته‌ایم، ایجاد کنند.»

رئیس ام‌آی۵ در ادامه مدعی شد، همچنین این خطر وجود دارد که حملات رژیم صهیونیستی به گروه‌های مقاومت منطقه‌ای، منجر به حملاتی در انگلیس شود.

کن مک‌کالوم به خبرنگاران در «مرکز فرماندهی ضد تروریسم» انگلیس در لندن گفت تعداد تحقیقات درباره تهدید علیه انگلیس که توسط ام‌آی۵ در سال گذشته انجام شده، ۴۸ درصد افزایش یافته است.

وی همچنین به نشانه‌هایی نگران‌کننده درباره تلاش‌های داعش برای بازگشت، با وجود فروپاشی خلافت داعش در عراق و سوریه اشاره کرد و افزود، پس از چند سال از نبود این گروه تروریستی، این گروه اقداماتش را برای صادرات تروریسم از سر گرفته که یکی از نمونه‌های آن، حمله تروریستی به سالن کنسرت مسکو با ۱۴۰ کشته بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->