حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

نماینده روسیه در سازمان ملل: اسرائیل علاقه‌ای به حل مسالمت‌آمیز مشکلات ندارد

  • کد خبر: ۲۹۳۶۷۸
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
نماینده روسیه در سازمان ملل: اسرائیل علاقه‌ای به حل مسالمت‌آمیز مشکلات ندارد
سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه اسرائیل تمایلی برای حل مشکلات به صورت مسالمت‌آمیز ندارد، هشدار داد: منطقه با تشدید تنش‌ها و چشم‌انداز جنگ ایران و اسرائیل مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در جلسه نشست شورای امنیت درباره وضعیت انسانی در غزه به انتقاد از ادامه حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان پرداخت و تاکید کرد: اسرائیل با نادیده گرفتن قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد حل و فصل مشکل فلسطین، قطعنامه‌هایی را که زمانی موجب عضویت آن در سازمان ملل شده بود، تضعیف می‌کند.

این دیپلمات روس با برشمردن این قطعنامه‌ها خاطرنشان کرد: در همین حال، فلسطینی‌ها هنوز از عضویت کامل در این سازمان جهانی محروم هستند و این، با همدستی متحدان آمریکایی اسرائیل انجام می‌شود که قطعنامه‌های مربوطه ارائه شده توسط هیئت الجزایری را وتو کردند.

وی ادامه داد: از همان ابتدا برای ما کاملاً واضح بود که مقامات اسرائیل تمایلی به پیگیری به اصطلاح طرح جو بایدن که در این سند (قطعنامه ۲۷۳۵ شورای امنیت سازمان ملل) تصویب شد، نداشتند. این عملیات آمریکایی-اسرائیلی منجر به سلسله کشتار‌های سیاسی در منطقه شد که تنها ثابت کرد بیت‌المقدس غربی علاقه‌ای به حل مسالمت‌آمیز مشکلات ندارد و به زور پایبند است.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس، نبنزیا تصریح کرد: در نتیجه، گفت‌وگوی آتش‌بس غزه به بن‌بست رسیده است و هیچ‌کس، چه در واشنگتن و چه در بیت‌المقدس غربی از آزادی اسرای باقی‌مانده صحبت نمی‌کند، در حالی که منطقه شاهد تشدید تنش‌های گسترده در لبنان و با بحران مواجه است و چشم‌انداز جنگ مستقیم اسرائیل و ایران وجود دارد.

رایزنی‌ها برای برقراری آتش‌بس در غزه و آزادی اسرا در ۱۵ و ۱۶ اوت در دوحه، پایتخت قطر برگزار شد. سران مصر، قطر و آمریکا به‌عنوان میانجی این مذاکرات در بیانیه مشترک خود گفتند که مذاکرات در فضای مثبتی انجام شده است. با این حال، دور بعدی این رایزنی‌ها در قاهره و دوحه در ۲۵ و ۲۸ اوت هیچ نتیجه‌ای نداشت. در حالی‌که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد طرح ۱۸ بندی جدید ایالات متحده برای آتش بس در نوار غزه ۹۰ درصد مورد موافقت قرار گرفته است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند طرف فلسطینی را برای به بن‌بست رسیدن مذاکرات مقصر جلوه دهد و اصرار دارد که روند دیپلماتیک توسط حماس با مشکل مواجه می‌شود، این در حالی است که طرف فلسطینی اسرائیل را به دلیل ارائه شروط غیرقابل قبول مقصر می‌داند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->