موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

تاج‌فیروز: مشهد ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی، ملی و بین‌المللی دارد

  • کد خبر: ۲۹۳۷۳۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸
تاج‌فیروز: مشهد ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی، ملی و بین‌المللی دارد
مدیرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوی گفت: مشهد ظرفیت و زیرساخت‌های فوق‌العاده‌ای برای برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی، ملی و بین‌المللی دارد و اغلب ورزشکاران علاقه‌مند هستند که باازی‌های خود را در این شهر برگزار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا تاج‌فیروز در ابتدای افتتاحیه هفتمین المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری کشور که در هتل حیات طرقبه برگزار شد، اظهار کرد: مشهد ظرفیت و زیرساخت‌های فوق‌العاده‌ای برای برگزاری رویداد‌های مختلف ورزشی، ملی و بین‌المللی دارد. با توجه به حضور بارگاه ملکوتی امام رئوف (ع) در مشهد، اغلب ورزشکاران علاقه‌مندند به بهانه زیارت امام رضا (ع) به مشهد مشرف شده و بازی‌های خود را در این شهر برگزار کنند.

در ادامه حسن حسن‌زاده، رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان رضوی، اظهار کرد: مشاغل حقوقی از جمله قضاوت و وکالت از جمله مشاغل استرس‌زا و پرفشار جامعه محسوب می‌شود، از همین رو نیاز است تا با انواع مختلف فشار‌های روانی و جسمانی که بر همکاران ما وارد می‌شود، مقابله کنیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از بهترین روش‌ها برای مقابله با استرس، ورزش است. در این مراسم گرد هم آمدیم تا همکاران و دوستان خود را تشویق کنیم تا ورزش را سرلوحه کار و زندگی خود قرار دهند تا بخشی از استرس آنان فروکش کند. قطعا همایش‌های اینچنینی می‌تواند تاثیر فراوانی در کنترل استرس داشته باشد. در المپیاد‌های ورزشی که همکاران ما از سراسر کشور مهمان یک استان می‌شوند، در واقع با فرهنگ و رسوم آن استان نیز آشنا می‌شوند.

در ادامه این همایش نیز محمد صابونچی، رئیس کمیسیون ورزشی اسکودا نیز در این همایش تصریح کرد: کمیسیون ورزشی کانون وکلا برای تداوم برگزاری سنت این المپیاد ورزشی، تلاش کرده تا این دوره از مسابقات با المپیاد‌های پیشین متفاوت باشد، از همین رو رشته شطرنج در ۲ بخش آقایان و بانوان به این دوره از مسابقات اضافه شده است.

وی بیان کرد: در هفتمین دوره المپیاد ورزشی کانون وکلای دادگستری سراسر کشور به میزبانی خراسان رضوی، ۶۲۱ ورزشکار در قالب ۵ رشته با یکدیگر رقابت خواهند کرد. در این المپیاد ۱۹ تیم فوتسال، ۱۱ تیم والیبال بانوان، ۹ تیم والیبال آقایان، ۸ تیم شطرنج و ۹ تیم تنیس روی میز شرکت کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->